Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Moraio er en elegant villa til 10 personer med privat pool og adgang til wellness-/fitness center. Villaen ligger på et stort landsted omgivet af mange oliventræer og har en god beliggenhed for at besøge de mange historiske byer i Umbrien.

Villa Moraio er en elegant villa bygget i sten med pool og aircondition i det centrale Umbrien. Fra villaens store panoramavinduer og den flotte terrasse skuer man ud over det omgivende umbriske landskab med oliventræer, skov, marker og små landsbyer på bakketoppene. Huset er detaljeret renoveret og indretningen er meget gennemført i en klassisk italiensk stil med alle moderne bekvemmeligheder såsom opvarmning, aircondition, wifi-internet og opvaskemaskine.

Villa Moraio ligger på et meget stort landsted, hvor man finder tre andre boliger, som alle ligger ugenert i forhold til hinanden. Centralt på landstedet ligger et wellness-center med spa, sauna og tyrkisk bad, samt fitnessmaskiner. Centret er reserveret de fire huse, som hver har sin tid i løbet af ugen (mod tillæg).

Huset råder over en privat pool på 7×14 meter med mulighed for at svømme mod strømmen og massagedyser samt elektrisk overdækning, 

Ejerne arrangerer gerne (mod tillæg) middage i villaen, udflugter til producenter af vin, trøfler eller italienske specialiteter. Mulighed for at leje cykler og køre ture i området.

Beliggenheden i det bakkede landskab syd for hovedbyen i Umbrien, Perugia (30 km), giver gode udflugtsmuligheder til de umbriske byer Spoleto (41 km), Assisi (36 km), Orvieto og Todi (10 km). Vinbyen Montefalco er også et besøg værd og ligger kun 24 km fra villaen. Trods den meget landlige placering er nærmeste by, Pantalla, kun 2,5 km fra huset, ligesom Roms lufthavn ligger under 2 timer fra huset.

Villa Moraio er et fritliggende landhus med 10 sengepladser (8 + 2).

I stueetagen en stor opholdsstue med pejs, et stort køkken med pejs, ovn, mikrovon, opvaskemaskine, kaffemaskiner (filter og kapsel), naturaliseret vand, og et dobbeltværelse med brusebadeværelse. På førstesalen et køkken/alrum, tre dobbeltværelser med brusebadeværelser samt et stort loftsrum med opholdsstue og to sengepladser.

Der vil være inkluderet en let rengøring midtuge samt morgenmadsprodukter til den første morgen (kaffe, mælk, brød, olie, salami og en flaske vin). 
OBS ankomst til boligen mellem kl. 17.00 og 19.00.

Inkluderet i lejemålet
Linned og håndklæder (ugentligt skift).
Forbrug af gas og vand (normalt forbrug).
Grill med træ
Kaffe, mælk, olie, brød, pølse og en flaske vin findes i villaen.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Espressomaskine
Kaffemaskine
Elkedel

Vis alle 24 faciliteter

Villa Moraio,
Umbrien - Collazzone

4 soveværelser,
10 personer,
4 badeværelser,
300 m²
Pool 7 x 12 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Umbrien

Lejer I en feriebolig i Umbrien betyder det som regel god kvalitet til en fornuftig pris, og en masse uventede oplevelser. Toscana’s naboregion byder uden tvivl på lige så mange oplevelser som Umbriens mere kendte nabo: Historiske byer som provinshovedstaden, Perugia og det religiøse centrum i Assisi i Umbrien. Umbrien er uden kyst, men det opvejes af en uspoleret natur, Italiens 4. største sø, Lago Trasimeno, uberørt middelalder, mindre kendte, men unikke vine og et fantastisk køkken. Og ikke mindst færre udenlandske turister. Hertil kommer, at de fleste nok vil blive overraskede over de fornuftige priser på restauranter, barer og i den lokale coop.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt