Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Tinaio stor en villa med privat pool og plads til 22 - 24 personer og en del af et stort landsted, som producerer korn, i det centrale Toscana mellem Siena og vinbyen, Montalcino. Villaen er et oplagt valg til generationsturen, fejring af den runde fødselsdag eller vennegruppen på vintur.

Villa Tinaio er en imponerende villa på en bakketop omgivet af en smuk privat have med gamle træer og høje cypresser. I haven har man rådighed over en stor privat swimmingpool (6 x 12 meter - dybde fra 1,20 m til 2,20 m) med liggestole og parasoller samt borde og stole. Fra poolområdet er der en storslået udsigt over det bakkede, ikoniske, toscanske landskab med kornmarker, oliventræer og skov. 

Villaen er renoveret helt i den toscanske ånd og fremstår klassisk og velholdt. Ved indretningen er der i høj grad benyttet antikke og traditionelle toscanske møbler, blandet med mere moderne møbler. Villaen råder desuden over en rummelig tagterrasse (35 kvm) indrettet med bord og stole til spisning med storslået udsigt .

Villaen har plads til 22 - 24 personer og er det oplagte valg til familieturen, firmasamlingen eller tll gruppen af venner som vil på vintur i det ægte Toscana (Montalcino (Brunello), Chianti og Montepulciano (Vino Nobile)  ligger alle indenfor kort køreafstand). Er I flere, så ligger Villa S. Stefano 100 meter nede ad vejen, hvor I vil kunne bo 14 personer, så I samlet vil kunne være 36 - 38 gæster i de to villaer. Det vil naturligvis være muligt at få en kok til at komme og stå for maden, ligesom det vil være muligt at arrangere fester, bryllupper og møder i villaen (mod tillæg, hvis der er flere end 22 personer til stede). 

Området byder på mange udflugtsmuligheder, hvor Siena som den mest kendte, kun ligger 20 km fra huset, men også små perler som Pienza, Bagno Vignoni og Montalcino er oplagte mål for en tur. Den nærmeste lille by med bank, restaruanter og bar, Vescovado di Murlo, ligger 3,5 km fra huset og i den nærliggende Monteroni d'Arbia kan man finde alle slags butikker, supermarkeder, banker, barer, restauranter og en jernbanestation.

Villa på 700 kvadratmeter til 22 personer (med mulighed for 2 ekstra senge mod tillæg) og en stor pool 

Stueetagen består af en stor stue med smukke toscanske buer med pejs og stereoanlæg, en spisestue og et lille morgenmadsrum, tv-hjørne og spillebord, to toiletter og et køkken (ovn, stort  komfur, køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine).

En trætrappe fra stueetagen fører til første sal ( som også har adgang fra en ekstern trappe), hvor man finder en stor spisestue / stue med tv og video; syv dobbeltværelser (queensize-senge), to værelser med to senge, to enkeltværelser, fire badeværelser med bruser, to med badekar.

På øverste etage et værelse en to senge og eget badeværelse med bruser. Alle villaens soveværelsesvinduer er udstyret med myggenet.

Mulighed for barneseng (gratis hvis det er indenfor de 22 personer, ellers tillæg) eller to ekstra senge (mod tillæg).

Mulighed for at få udvidet poolsæsonen mod tillæg. Husdyr kan medbringes (mod tillæg). 

I vinterhalvåret vil det være muligt at leje boligen med ankomst på andre dage end lørdag (på forespørgsel).

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (ugentligt skift)
Forbrug af gas, vand og el (normalt forbrug)
Slutrengøring (forudsat at villaen forlades i ordentlig stand. Ellers vil der være et tillæg).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 21 faciliteter

Villa Tinaio,
Toscana - Monteroni d'Arbia

12 soveværelser,
24 personer,
9 badeværelser,
700 m²
Pool 6 x 12 meter
( åben fra 1/5 til 1/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt