Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Tenuta Monti i Borgo San Lorenzo er en klassisk toscansk landvilla med privat pool, som ligger i landlige omgivelser men samtidig i gangafstand fra Borgo San Lorenzo, hvor man finder barer, restauranter, supermarkeder, ugentligt marked og butikker. Firenze ligger ½ time fra byen i tog.

Villa Tenuta Monti i Borgo San Lorenzo er en klassisk toscansk landvilla på med privat pool og aircondition i gangafstand (800 meter) fra den hyggelige by, Borgo San Lorenzo, nord for Firenze i det nordlige Toscana

Villaen er nænsomt renoveret og indrettet i den traditionelle toscanske landstil. Selvom stilen er klassisk, er der ikke sparet på moderne faciliteter såsom wifi-internet, satellit-tv, aircondition (på førstesalen), opvaskemaskine og vaskemaskine.

Villaen ligger på en bakkekam i den grønne Mugello-dal, ca. 30 km nord for Firenze med panoramaudsigt over bakkerne og Borgo San Lorenzo. Villaen er omgivet af en stor, velplejet, indhegnet have på 4.000 kvadratmeter med privat pool til eksklusiv brug for lejerne af villaen (12 meter x 5 meter, dybde 140 cm.). Villaen har to overdækkede terrasser og en grill til udendørs spisning. I haven er der god plads til leg.

Huset ligger under 1 km fra den hyggelige by, Borgo San Lorenzo, med indkøb, gågade, caféer og restauranter, 30 km. fra områdets hovedby, Firenze, 17 km. fra "Barberino Designer Outlet" (over 100 butikker med italienske og internationale mærkevarer) og søen "Bilancino" (mulighed for en tur i kano, sejlads og  windsurfing) og spiller man golf er der kun 12 km til "Poggio dei Medici Golf Club", en flot 18 hullers bane.

Beskrivelse af villaen

Klassisk landhus på ca. 200 kvm.

I stueetagen: stor stue / spisestue med pejs og satellit-tv; køkken / spisestue med komfur, ovn, køleskab med fryser, kaffemaskine, opvaskemaskine; møbleret loggia til udendørs spisning med adgang fra køkkenet; vaskerum; skab; 1 soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med bruser (toilet / bidet); 1 soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med brusebad (toilet), velegnet til kørestolsbrugere; 1 badeværelse wc;

På første sal: 2 soveværelser med to enkeltsenge hver; 1 soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med bruser (toilet / bidet); 1 badeværelse med bruser (toilet / bidet).

Aircondition i værelserne på 1. sal.

Privat parkering på ejendommen

Mulighed for at leje en ekstra seng mod tillæg. Barneseng og højstol til rådighed (inkluderet i prisen).

 

Inkluderet i lejemålet

Linned og håndklæder (ugentligt skift)
Forbrug af vand
Vugge og højstol


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Brødrister

Vis alle 23 faciliteter

Villa Tenuta Monti,
Toscana - Borgo San Lorenzo

5 soveværelser,
11 personer,
4 badeværelser,
200 m²
Pool 12 x 5 meter
( åben fra 8/4 til 14/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt