Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Tenuta Monti i Borgo San Lorenzo er en klassisk toscansk landvilla med privat pool, som ligger i landlige omgivelser men samtidig i gangafstand fra Borgo San Lorenzo, hvor man finder barer, restauranter, supermarkeder, ugentligt marked og butikker. Firenze ligger ½ time fra byen i tog.

Nyrenoveret landvilla på med privat pool og aircondition i gangafstand (800 meter) fra den hyggelige by, Borgo San Lorenzo, nord for Firenze i det nordlige Toscana

Villa Tenuta Monti i Borgo San Lorenzo er et nænsomt renoveret landsted, som ejerne har sat i stand og indrettet i den traditionelle toscanske landstil. Selvom stilen er klassisk, er der ikke sparet på moderne faciliteter såsom wifi-internet, satellit-tv, aircondition (på førstesalen), opvaskemaskine og vaskemaskine.

Villaen ligger på en bakkekam i den grønne Mugello-dal, ca. 30 km nord for Firenze med panoramaudsigt over bakkerne og Borgo San Lorenzo. Villaen er omgivet af en stor, velplejet, indhegnet have på 4.000 kvadratmeter med privat pool til eksklusiv brug for lejerne af villaen (12 meter x 5 meter, dybde 140 cm.). Villaen har to overdækkede terrasser og en grill til udendørs spisning. I haven er der god plads til leg.

 

Huset ligger under 1 km fra den hyggelige by, Borgo San Lorenzo, med indkøb, gågade, caféer og restauranter, 30 km. fra områdets hovedby, Firenze, 17 km. fra "Barberino Designer Outlet" (over 100 butikker med italienske og internationale mærkevarer) og søen "Bilancino" (mulighed for en tur i kano, sejlads og  windsurfing) og spiller man golf er der kun 12 km til "Poggio dei Medici Golf Club", en flot 18 hullers bane.

 

 

Klassisk landhus på ca. 200 kvm.
I stueetagen: stor stue / spisestue med pejs og satellit-tv; køkken / spisestue med komfur, ovn, køleskab med fryser, kaffemaskine, opvaskemaskine; møbleret loggia til udendørs spisning med adgang fra køkkenet; vaskerum; skab; 1 soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med bruser (toilet / bidet); 1 soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med brusebad (toilet), velegnet til kørestolsbrugere; 1 badeværelse wc;
På første sal: 2 soveværelser med to enkeltsenge hver; 1 soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med bruser (toilet / bidet); 1 badeværelse med bruser (toilet / bidet).
Aircondition i værelserne på 1. sal.

Privat parkering på ejendommen

Mulighed for at leje en ekstra seng mod tillæg. Barneseng og højstol til rådighed (inkluderet i prisen).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Brødrister

Vis alle 23 faciliteter

Villa Tenuta Monti, Toscana

5 soveværelser,
11 personer,
4 badeværelser,
200 m² ,
Pool 12 x 5 meter
( åben fra 8/4 til 14/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.