Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Renoveret stenhus til 4 personer med privat pool tæt på den lille by, Vicchio, i Mugello-området i det nordlige Toscana ca. ½ times kørsel fra Firenze. Den lille villa på 90 m2  ligger på en en historisk landejendom fra 1300-tallet med en storslået udsigt over dalen.

Villa Stefano er omgivet af en velplejet have med en god pool og flere gode terrasser, hvor man kan sidde ude og grille i de lune sommeraftener.

Indretningen er klassik, traditionel med møbler af god kvalitet. Ved renoveringen af villaen er der lagt vægt på at bevare landhusets oprindelige elementer som de traditionelle bjælkelofter, den gamle pejs ligesom køkkenet er holdt i husets oprindelige stil - dog med alle moderne faciliteter såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, wifi, satellit-tv.

 

Den ene side af ejendommen og en del af haven grænser op til "Villa Eleonora", der ligger ca. 30 m. væk adskilt af ??en laurbær hæk. Begge huse har en separat indgang, udendørs pool og private rum. Mulighed for at leje huset sammen med Villa Eleonora med totalt 14 sengepladser.

 

Villa Stefano er et godt udgangspunkt for besøg i Firenze (37 km) og vindistriktet Chianti Rufina (22 km), men området byder også, udover god mad og vin, på mulighed for vandreture i naturparker, besøg i små hyggelige landsbyer (f.eks. Scarperia), en svømmetur i den store sø, Lago Bilancino (23 km) og ikke mindst shopping i det store kendte mærkevare-outlet i Barberino di Mugello. De klassiske byer Lucca, Pisa og Siena ligeledes er indenfor rækkevidde til en dagstur. Bologna med spændende historisk centrum og lufthavn ligger kun 98 km fra villaen.

 

 

Stenhus fra det 13. århundrede med et samlet areal på omkring 90  kvadratmeter og aircondition i hele huset.

I stueplanet en elegant opholds/spisestue med pejs, som fører til en overdækket terrasse med spisebord og stole.

På mezzanin finder man et veludstyret køkken med opvaskemaskine og et badeværelse med bruser.

På første sal et dobbeltværelse og et værelse med to senge.

Huset ligger med panoramaudsigt. En grusvej på ca. 500 meter fører op til huset

OBS: Ejendommen grænser på den ene side op til et andet hus "Villa Eleonora", som er adskilt af en laurbærhæk. Begge huse har en separat indgang og hver sin udendørs swimmingpool og private have.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Kaffemaskine
Opvaskemaskine

Vis alle 19 faciliteter

Villa Stefano, Toscana

2 soveværelser,
4 personer,
1 badeværelse,
90 m² ,
Pool 9 x 4 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.