Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Santo Stefano er en stor villa til 14 personer med pool og en flot udsigt over landskabet i det centrale Toscana mellem Siena og brunello-vinbyen, Montalcino, som kun ligger 26 km fra villaen.

Villa Santo Stefano ligger på stor korn- og olivenproducerende landejendom i det centrale Toscana mellem Siena og vinbyen, Montalcino. Det store landsted er placeret på en bakketop og er  omgivet af en smuk privat have med gamle træer og høje cypresser. I Villa Santo Stefanos have har man rådighed over en stor privat swimmingpool (4 x 10 meter - dybde 150 cm) med liggestole og parasoller. Fra poolområdet er der en storslået udsigt over det bakkede, karakteristiske, toscanske landskab med kornmarker, oliventræer og skov. 

Villaen er renoveret helt i den toscanske stil og fremstår klassisk og velholdt. Ved indretningen er der i høj grad benyttet antikke og traditionelle toscanske møbler, blandet med mere moderne møbler. Villaen råder desuden over to terrasser, hvoraf den ene er overdækket og har udsigt over poolen og landskabet.

Villaen har plads til 14 personer i 7 dobbeltværelser fordelt i to lejligheder til henholdsvis 6 og 8 personer. Villaen er derfor oplagte valg til to familier, der rejser sammen. Eller tll gruppen af venner som vil på vintur i det ægte Toscana, hvor kendte vinbyer som Montalcino (Brunello), Montepulciano (Vino Nobile) og Chianti-distriktet alle er indenfor kort køreafstand. Er I flere, så ligger Villa S. Stefano 100 meter fra den store Villa Tinaio, hvor der kan bo 22-24 gæster, så I samlet vil kunne være 36 - 38 gæster i de to villaer. Det vil naturligvis være muligt at få en kok til at komme og stå for maden.. 

Området byder på mange udflugtsmuligheder, hvor Siena som den mest kendte, kun ligger 20 km fra huset, men også små perler som Pienza, Bagno Vignoni og Montalcino er oplagte mål for en tur. Den nærmeste lille by med bank, restaruanter og bar, Vescovado di Murlo, ligger 3,5 km fra huset og i den nærliggende Monteroni d'Arbia kan man finde alle slags butikker, supermarkeder, banker, barer, restauranter og en jernbanestation.

Villa i to etager på totalt 210 kvadratmeter

I stueetagen en stor stue, tv-stue, et toilet med vaskemaskine, køkken udstyret med ovn, køleskab med fryser, 5 kogeplader, opvaskemaskine og typisk træovn. Fra køkkenet og fra opholdsområdets udgang til haven (1000 m2) og gårdhaven (40 kvm), hvor man finder bord og stole til spisning. I stueetagen er der et soveværelse med dobbeltseng med queensize-seng med eget badeværelse med bruser.

På første sal er der 6 soveværelser (3 tosengsværelser og 3 dobbeltværelser) og 3 badeværelser med bruser.

Det vil være muligt at benytte villaen som en enhed, hvor der er en dør mellem de to lejligheder eller man kan dele boligen op i to dele, hvis man er to familier, hvor fordelingen, vil være følgende:

Lejlighed Est (120 m2 med  8 sovepladser). Indgangen er fra en privat overdækket terrasse møbleret med bord og stole, tæt på poolen. I stueetagen er der et veludstyret køkken (ovn, komfur, køleskab med fryser og opvaskemaskine) og spiseplads; stue og et toilet. En trappe fører til første sal, hvor man finder et soveværelse med dobbeltseng (queensize-seng), et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser samt et soveværelse med dobbeltseng (queensize-seng); et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser.

Lejlighed Ovest (90 m2 sovepladser: 6). Indgangen er fra den private have med bord og stole til spisning ude. I stueetagen er der rummelig stue / spisestue med køkkenhjørne (komfur, ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine); et soveværelse med dobbeltseng (queensize-seng) med eget badeværelse med bruser. En trappe fører til første sal, hvor man finder et soveværelse med dobbeltseng (queensize-seng), et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser.

Poolen er normalt åben i perioden 30. april-1. oktober, men kan på forespørgsel åbnes mod et tillæg i ydersæsonen. Slutrengøring er inkluderet, men efterlades huset meget snavset eller med affald, vil der være et tillæg for ekstra rengøring. 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tv
Husdyr tilladt
Slutrengøring inkluderet

Vis alle 17 faciliteter

Villa Santo Stefano, Toscana

7 soveværelser,
14 personer,
5 badeværelser,
210 m² ,
Pool 4 x 10 meter
( åben fra 1/5 til 1/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.