Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor renoveret landvilla til 10 personer med pool i udkanten af den lille landsby, San Ginese, kun 10 km fra Lucca's historiske centrum i det nordlige Toscana.

Villa San Ginese har den gode kombination af at have en fin landlig beliggenhed med udsigt over det toskanske landskab - og samtidig have fordelen af at ligge tæt på flere lokale restauranter, at være i kort køreafstand til et supermarked og flere gode vingårde og ikke mindst kun at ligge 9 km fra Lucca's charmerende historiske bykerne. 

Det store gamle landhus på 300 m2 er blevet gennemgribende renoveret med materialer af god kvalitet. Indretningen er enkel og pæn i de store rum med god plads. Rundt om huset ligger en stor have (delvist indhegnet) med langt kig udover landskabet. Fra villaen nyanlagte overdækkede terrasse kan man se ned på den ligeledes nyanlagte pool. Huset er opgraderet med wifi, opvaskemaskine og vaskemaskine og er meget velegnet til den store familie eller flere familier, som rejser sammen. Trækulsovn til pizza og foccaciabagning. 

Udover Lucca ligger byer som Pisa (23 km), Pistoia og Firenze (68 km) indenfor fornuftig køreafstand. Den lille hyggelige middelalderby og vincentrum, Montecarlo (15 km) og Middelhavet (35 km) er ligeledes muligheder for en udflugt.

Mulighed for at få et par ekstra senge, så det samlede antal kommer op på 12 personer (mod tillæg).

 

Beskrivelse af villaen

Villa San Ginese er et stort fritliggende stenhus med entre, opholdsstue, tv, video, radio. Badeværelse med bruser, pejs samt køkken med opvaskemaskine og et bryggers med vaskemaskine.

Første sal med et værelse med to senge, et dobbeltværelse med en dobbelseng og en enkelt seng, et dobbeltværelse med badeværelse med bruser samt et stort badeværelse med kar og to håndvaske.

På øverste etage et gennemgangsrum med en dobbeltseng (sovesofa) og mulighed for en ekstra seng (mod tllæg) og et dobbeltværelse samt et badeværelse med bruser.

Villaen kan lejes til reduceret pris for max 6 personer, hvor 2 soveværelser lukkes af.

Stor plads foran huset lukket med store automatiske jernlåger, hvor ejerens hus også ligger. Dette hus benyttes meget sjældent af ejeren som bor i udlandet.

Haven og poolen er reserveret til lejerne af huset.


Faciliteter

Fælles pool *
Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 17 faciliteter
* fællesfaciliteter

Villa San Ginese,
Toscana - Capannori

4 soveværelser,
10 personer,
4 badeværelser,
300 m²
Pool 8 x 4 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt