Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Flot renoveret landvilla på 360 kvadratmeter til 14 personer med privat pool i det kuperede landskab mellem Vicchio og Dicomano nord for Firenze i det nordlige Toscana.

Villa S.M. a Bovino ligger for enden af en grusvej å toppen af en lille bakke med en storslået udsigt over det nord-toscanske landskab, som er præget af egeskov og marker med græssende køer. Den store villa ligger på en næsten 2 hektar grund, hvor man ved huset finder en stor pool (12 x 6 meter) med børneafdeling (3 x 3 meter / 75 cm dyb). Udenfor villaen er der adgang til en overdækket pergola med grill, hvor man kan sidde ude og spise. Det gamle landhus blev gennemgribende renoveret i 2008 og opdateret med alle moderne fornødenheder som wifi-internet, varme, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Villa S. M.a Bovino er et godt udgangspunkt for besøg i Firenze (37 km) og vindistriktet Chianti Rufina (20 km), men området byder også, udover god mad og vin og indkøb i de nærliggende byer Vicchio og Dicomano (4 km), på mulighed for vandreture, ridning og fiskeri i naturparker, besøg i små hyggelige landsbyer (f.eks. Scarperia (20 km), en svømmetur, windsurfing eller en rotur i den store sø, Lago Bilancino (24 km) og ikke mindst shopping i det store kendte mærkevare-outlet i Barberino di Mugello (25 km). Villaen ligger midt mellem de historiske byer Bologna (100 km) og Siena, som begge ligger er indenfor rækkevidde til en dagstur. 

Beskrivelse af villaen

Villa S.M. a Bovino er et friliggende landhus bygget i sten på omkring 360 kvadratmeter med 14 sengepladser og mulighed for en ekstra seng. 

I stueetagen finder man en entré, en stor stue/spisestue med pejs og satellit-tv. Køkken udstyret med stort gaskomfur, ovn, mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine. I stueetagen er der desuden et soveværelse med dobbeltseng og 1 badeværelse med bruser (toilet / bidet) samt et toilet.

På første sal ligger 3 soveværelser med dobbeltsenge, et af dem med ensuite badeværelse med bruser (toilet/bidet); 3 soveværelser med hver to enkeltsenge, et af dem med eget badeværelse med bruser (toilet/bidet) samt 2 badeværelser med bruser (toilet/bidet); vaskemaskine til rådighed.

Indretningen er generelt holdt i den lokale toscanske, lidt landlige, enkle stil. Der er mulighed for at medbringe et kæledyr/hund (på forespørgsel).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine

Vis alle 22 faciliteter

Villa S. M. a Bovino,
Toscana - Vicchio

7 soveværelser,
14 personer,
5 badeværelser,
360 m²
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år, kan det være at den står som optaget, men det er ofte, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris.