Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Klassisk toscansk landejendom med 18 + 4 sengepladser, aircondition og privat pool på en 2 hektar stor, indhegnet grund tæt på den lille by, Marchiano della Chiana med købmand, restaurant og café i det centrale Toscana mellem Siena og Arezzo.

Villa Poggio Vignacce er et glimrende valg til generationsturen eller til gruppen af venner, som ønsker at holde ferie sammen i Toscana. Villaen og den meget store grund giver god mulighed for både at være samme ved poolen (14 x 7 meter), på legepladsen eller til madlavning i det store, professionelle køkken eller ved den udendørs pizzaovn. Huset er indrettet, så tæt på alle kan få eget badeværelse og skulle bedsteforældrene, der inviterer, have brug for lidt privacy, kan de vælge at bo i det lille separtate hus med soveværelse og badeværelse samt en lille stue med sovesofa. 

Huset råder over en god terrasse foran køkkenet, hvor hele gruppen kan sidde ude og spise med grillen tændt. Ønsker man ikke selv at stå for maden, vil det være muligt at hyre en kok til at lave en toscansk middag eller to. 

Ejerne af villaen er to søstre i en familie, som har drevet landbrug på en nærliggende gård i mange generationer. Gården er i dag et stort økologisk landbrug med vinmarker (Chianti og IGT), oliventræer samt korn, grøntsager og urter, som kan købes af ejerne. 

Villaen er omgivet af et landskab, hvor især oliventræerne dominerer, men området byder også på mange vingårde og små middelalderbyer. Den lidt større by, Monte San Savino, med mange restauranter, barer og indkøbsmuligheder ligger kun 8 km fra villaen og den mere kendte by, Cortona finder man 23 km fra Villa Poggio Vignacce. Arezzo kan nås på ca. 20 minutter og vil man en tur til Firenze (85 km) eller Siena (50 km) kan det gøres ca. en time.

Villa Poggio le Vignacce er bygget i to plan og består af 6 værelser med 2 senge, to suiter med hver 4 senge.

Hertil kommer en mindre separat cottage med 4 senge, badeværelse og veranda, som er bygget så kørestole kan komme til. 

I stueetagen finder man:

Professionelt køkken med opvaskemaskine, elektrisk ovn, mikroovn, amerikansk kaffemaskine, stort køleskab

Spisestue + Stue (50 kvadratmeter) med stor pejs, satellit-tv, internet point.

Tre dobbeltværelser (hvoraf det ene er tilgængeligt for kørestolsbrugere)

Tre badeværelser (hvoraf det ene er tilgængeligt for kørestolsbrugere).

På førstesalen ligger tre dobbeltværelser - alle med eget badeværelse.

To suiter med dobbeltværelse med eget badeværelse og en privat opholdsstue med sovestole til to personer.

Aircondition i alle soveværelser samt opholds- og spisestue.

Inkluderet i lejeprisen
Slutrengøring
Linned og håndklæder
Forbrug af vand og gas


Faciliteter

Privat pool
Handicapvenlig
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger

Vis alle 27 faciliteter

Villa Poggio Vignacce,
Toscana - Marciano

9 soveværelser,
22 personer,
9 badeværelser,
420 m²
Pool 14 x 7 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt