Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Panconesi er et familiedrevet landsted med stor pool, tennisbane og totalt 10 ferielejligheder i det kuperede landskab i området lige syd for Firenze i det nordlige Toscana.

Lejlighederne på Villa Panconesi ligger i de gamle landhuse og er pænt indrettede med et godt køkken og har alle eget udeområde samt adgang til den store pool/børnepool og mulighed for at grille. Landstedet er ejet af familien Panconesi og ligger naturskønt mellem vinmarker og olivenlunde, afløst af solsikker og andre afgrøder. Villa Panconesi er meget velegnet til børnefamilier med legeplads, børnepool, bordtennis, fodboldbane/tennisbane, bordfodbold i en stor indhegnet park. 

Villa Panconesi var tidligere en del af den gamle toscanske vingård, Tenuta Moriano, som ligger 500 meter nede ad vejen, hvor man har produktion af (gode) rød- og hvidvine (DOCG og IGT), grappa og olivenolie. Her vil det vil muligt at deltage i smagninger af de lokale vine (mod mindre tillæg).

På ankomstdagen lørdag i højsæsonen vil være muligt at deltage i et middagsarrangement (buffet), og i løbet af ugen vil det være muligt at bestille morgenbrød, som leveres til lejligheden. Mulighed for at bestille frokost eller aftensmad, leveret til lejligheden i løbet af ugen (på forespørgsel). Man vil kunne få tennistimer eller leje cykler (også elcykler) samt kunne deltage i udflugter, som ejerne arrangerer (restaurant og services mod tillæg).

I højsæsonen er ankomst og afrejse om lørdagen, mens der resten af året er fri ankomstdag og 4 overnatninger som minimum.

Villa Panconesi ligger strategisk godt for besøg i Firenze (35 km), San Gimignano (26 km) og Siena (49 km), ligesom byer som Pisa (75 km) og Lucca (78 km) er mulige udflugtsmål. Middelhavets sandstrande ligger ca. 80 km fra Villa Panconesi.

 

Lejlighed i stueplan. 

 

Lejligheden består af et køkken, spiseområde og en sovesofa til to. Hertil kommer et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse. Overdækket patio reserveret til lejligheden.


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Opvaskemaskine
Vaskeri *
Satellit-tv
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Hårtørrer
Ventilator

Vis alle 18 faciliteter
* fællesfaciliteter

Villa Panconesi - Cantina, Toscana

1 soveværelse,
4 personer,
1 badeværelse,
40 m² ,
Pool 18 x 9 meter
( åben fra 1/5 til 15/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.