Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Nyrenoveret toskansk stenhus med aircondition, stor pool og børnepool 550 meter oppe i bakkerne mellem de to kendte toscanske byer, Lucca og Montecatini Terme i det nordlige Toscana.

Det gamle stenhus ligger med en fabelagtig udsigt over dalen i et område med oliventræer med den lille by Petrognano nedenfor huset.

Villaen er bygget på en grund, som består af flere terrasser med poolen placeret øverst med en ugenert panoramaudsigt. I forlængelse af den store pool (14 x 5 meter) ligger også en børnepool på 3 x 3 meter (0,45 cm dyb).

Huset, som ligger nedenfor pool-terrassen har gennemgået en grundig og gennemgribende renovering for nylig, hvor der er gjort meget ud af at bevare sjælen i det oprindelige stenhus. Indretning og møbler er holdt i en smagfuld og enkel stil. Villa Petrognano er som poolen omkranset af en stor, delvist overdækket, panorama-terrasse med havemøbler af god kvalitet, det perfekte sted at sidde og grille, mens man nyder de lune aftener i de toskanske bakker efter en dag med udflugter i Toscana.

Huset ligger centralt i forhold til besøg i de kendte byer i Toscana, Pisa, Lucca, Firenze og der er gode muligheder for besøg på en vingård eller at tage en tur ud til Middelhavet. Restaurant 1700 meter fra villaen. Pinocchio parken i Collodi ligger i kort afstand fra huset, hvor man også finder inkøbsmulihgeder.

 

Hus til 6 + 2 personer 

Indgang i stueetagen: køkken-spisestue med komfur, ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine, spisebord, rummelig stue med 2 dobbelte sovesofaer (benyttes ved 7-8 personer), tv, udgang til haven, 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet, bassin.

Trappe til 1. sal: 2 dobbeltværelser med eget badeværelse med bruser, toilet, bidet, håndvask. 1 soveværelse til to personer med 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet, håndvask. Smagfuldt og velplejede møbler i moderne stil, bjælkelofter.

Udenfor huset finder man en terrasse med et stort marmorbord, en traditionel muret grill, et vaskerum samt et badeværelse med bruser og wc.

Under poolen er der indrettet et omklædningsrum med bad.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Espressomaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Strygejern

Vis alle 17 faciliteter

Villa Orchidea, Toscana

3 soveværelser,
8 personer,
6 badeværelser,
200 m² ,
Pool 14 x 5 meter
( åben fra 6/5 til 23/9 )
39 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.