Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Nyrenoveret toskansk stenhus med aircondition, stor pool og børnepool 550 meter oppe i bakkerne mellem de to kendte toscanske byer, Lucca og Montecatini Terme i det nordlige Toscana.

Det gamle stenhus ligger med en fabelagtig udsigt over dalen i et område med oliventræer med den lille by Petrognano nedenfor huset.

Villaen er bygget på en grund, som består af flere terrasser med poolen placeret øverst med en ugenert panoramaudsigt. I forlængelse af den store pool (14 x 5 meter) ligger også en børnepool på 3 x 3 meter (0,45 cm dyb).

Huset, som ligger nedenfor pool-terrassen har gennemgået en grundig og gennemgribende renovering for nylig, hvor der er gjort meget ud af at bevare sjælen i det oprindelige stenhus. Indretning og møbler er holdt i en smagfuld og enkel stil. Villa Petrognano er som poolen omkranset af en stor, delvist overdækket, panorama-terrasse med havemøbler af god kvalitet, det perfekte sted at sidde og grille, mens man nyder de lune aftener i de toskanske bakker efter en dag med udflugter i Toscana.

Huset ligger centralt i forhold til besøg i de kendte byer i Toscana, Pisa, Lucca, Firenze og der er gode muligheder for besøg på en vingård eller at tage en tur ud til Middelhavet. Restaurant 1700 meter fra villaen. Pinocchio parken i Collodi ligger i kort afstand fra huset, hvor man også finder indkøbsmulihgeder.

 

Hus til 6 + 2 personer 

Indgang i stueetagen: køkken-spisestue med komfur, ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine, spisebord, rummelig stue med 2 dobbelte sovesofaer (benyttes ved 7-8 personer), tv, udgang til haven, 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet, bassin.

Trappe til 1. sal: 2 dobbeltværelser med eget badeværelse med bruser, toilet, bidet, håndvask. 1 soveværelse til to personer med 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet, håndvask. Smagfuldt og velplejede møbler i moderne stil, bjælkelofter.

Udenfor huset finder man en terrasse med et stort marmorbord, en traditionel muret grill, et vaskerum samt et badeværelse med bruser og wc.

Under poolen er der indrettet et omklædningsrum med bad.
Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Espressomaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Strygejern

Vis alle 17 faciliteter

Villa Orchidea,
Toscana - Petrognano

3 soveværelser,
8 personer,
6 badeværelser,
200 m²
Pool 14 x 5 meter
( åben fra 6/5 til 23/9 )
39 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt