Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Mandorlo er en stor, luksuriøst indrettet, villa med pool og aircondition i bakkerne over den historiske by, Arezzo i det centrale Toscana. Villaen er en del af en vingård med speciale i økologisk og bæredygtig vinproduktion.

Villa Mandorlo er en elegant indrettet villa er på hele 280 m²,med 5 soveværelser, alle med eget badeværelse. Villaen har gode, store, fællesrum og en stor terrasse med udsigt over de smukke toskanske landskab. Villaen ligger i umiddelbar nærhed af en nabovilla, men da den råder over en stor have på 5000 m², fornemmer man ikke nærheden af den anden villa. Indretningen ude og inde er yderst smagfuld og der mangler ikke noget i hverken køkken eller faciliteter. Ejerne har inkluderet et middag på ankomstdagen, ligesom der vil være indkøbt til morgenmad til den første morgen. Udsigten over det bakkede landskab er flot. 

Mulighed for at få en kok til at komme og stå for middagen, eventuelt med kokkekursus eller smagning af de gode lokale og toskanske vine (mod tillæg).

Villa Mandorlo ligger på Podere di Pomaio, som er en gammel vingård, som sætter miljømæssig bæredygtighed i højsædet. Gården producerer gode toscanske vine (DOCG og IGT). Selve vingården, Podere Pomaio, er blevet udnævnt til at være blandt de 14 smukkeste vinkældre i Toscana i projektet Toscana Wine Architecture. Det vil være muligt at deltage vinsmagninger og ture i gårdens vinmarker. På gården ligger et enoteca, hvor man kan deltage i smagninger af gårdens vine og smage lokale, toscanske retter sammen med smagningerne (på forespørgsel/bestilling). 

Villa Mandolo ligger perfekt for besøg i de nærliggende byer, Arezzo (4 km) og Cortona, ligesom der ikke er langt til de mere kendte byer som Firenze (80 km) og Siena (72 km). Vinbyerne Montepulciano (55 km) og Montalcino (71 km) kan nås på en eftermiddagstur.  

 

Stueetagen: Indgang til stuen med sofaer og satellit-tv, stor og rummelig spisestue køkken med trækulsovn med udsigt over swimmingpoolen. Terrasse med havemøbler. To dobbeltværelser begge med privat badeværelse med bruser, hvoraf den ene med pejs.

Første sal: Adgang via intern trappe, tre soveværelser med dobbeltsenge hver med privat badeværelse med bruser, hvoraf den ene med panoramaudsigt.

Kælder: vaskerum og badeværelse med toilet, håndvask og bidet.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Espressomaskine
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 22 faciliteter

Villa Mandorlo, Toscana

5 soveværelser,
10 personer,
5 badeværelser,
280 m² ,
Pool 6 x 8 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.