Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Magnolia er en renoveret villa fra 1700-tallet med privat pool i rolige og naturskønne omgivelser i bakkerne Mugello-området lige nord for Firenze i det nordlige Toscana. Villaen er meget velegnet til turen med flere generationer eller vennerne på vintur i et af Toscana's mere uberørte områder.

Villa Magnolia er et stort landsted, som består af to huse – et hovedhus med plads til 16 og et anneks med plads til 6 personer.

Husene er meget smagfuldt indrettet i den klassiske toskanske stil, hvor de oprindelige arkitektur er bevaret med terracotta-gulve og traditionelle bjælkelofter. Villaen ligger omgivet af en stor have med terrasser, hvor man også finder en traditionel brændeovn til hjemmelavet pizza og en grill. Ejendommen ligger i et område med skovklædte bakker og marker med korn, vin og oliven.

Huset er et godt udgangspunkt for besøg i Firenze (45 km) og vindistriktet Chianti Rufina (20 km), men området byder også, udover god mad og vin, på mulighed for vandreture i naturparker, små hyggelige landsbyer, en svømmetur i den store sø, Lago Bilancino og ikke mindst shopping i det store kendte outlet i Barberino di Mugello. De klassiske byer Bologna (90 km), Lucca (110 km), Pisa og Siena (125 km) ligeledes er indenfor rækkevidde til en dagstur. Vingård ikke langt fra huset som producerer hvid- og rødvin samt olivenolie.

 

Villa Magnolia består af to flot renoverede landhuse med en hovedbygning i to etager til 15 + 1 personer og et anneks med plads til 4 + 2 personer - totalt 22 personer. 

Hovedbygning  (295 m²) med 15 + 1

Forhal og stor stue med sofaer, et sofabord , satellit-tv og pejs. Spisestue med bord til 16-18 personer.

Rummeligt køkken med et lille spisebord. To soveværelser, et dobbelt og et tosengs, begge udstyret med et badeværelse med bruser, samt et gæstebadeværelse.

På førstesalen er de resterende soveværelser, tre dobbeltværelser, to tosengs- og et enkeltværelse, hvor en ekstra seng kan sættes ind. Alle med eget badeværelse.

Annekset (150 m²) har plads til 4 +2 gæster og ligner hovedhuset i stilen. Det består af en rummelig stue-spisestue med spisebord til 8 og et komplet køkken i stueetagen. Første sal finder man et dobbeltværelse og værelse med to senge, begge med badeværelser, samt en stue med en dobbelt sovesofa. Der også et badeværelse på denne etage også så ingen af ??værelserne behøver at at dele.

Inkluderet i lejemålet

Slutrengøring.
Linned og håndklæder (ugentligt skift).
Forbrug af el, gas og vand (normalt forbrug).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 20 faciliteter

Villa Magnolia,
Toscana - Vicchio

10 soveværelser,
22 personer,
11 badeværelser,
445 m²
Pool 16 x 8 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt