Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Magnolia er en renoveret villa fra 1700-tallet med privat pool i rolige og naturskønne omgivelser i bakkerne Mugello-området lige nord for Firenze i det nordlige Toscana. Villaen er meget velegnet til turen med flere generationer eller vennerne på vintur i et af Toscana's mere uberørte områder.

Villa Magnolia er et stort landsted, som består af to huse – et hovedhus med plads til 16 og et anneks med plads til 6 personer.

Husene er meget smagfuldt indrettet i den klassiske toskanske stil, hvor de oprindelige arkitektur er bevaret med terracotta-gulve og traditionelle bjælkelofter. Villaen ligger omgivet af en stor have med terrasser, hvor man også finder en traditionel brændeovn til hjemmelavet pizza og en grill. Ejendommen ligger i et område med skovklædte bakker og marker med korn, vin og oliven.

Huset er et godt udgangspunkt for besøg i Firenze (45 km) og vindistriktet Chianti Rufina (20 km), men området byder også, udover god mad og vin, på mulighed for vandreture i naturparker, små hyggelige landsbyer, en svømmetur i den store sø, Lago Bilancino og ikke mindst shopping i det store kendte outlet i Barberino di Mugello. De klassiske byer Bologna (90 km), Lucca (110 km), Pisa og Siena (125 km) ligeledes er indenfor rækkevidde til en dagstur. Vingård ikke langt fra huset som producerer hvid- og rødvin samt olivenolie.

 

Villa Magnolia består af to flot renoverede landhuse med en hovedbygning i to etager til 15 + 1 personer og et anneks med plads til 4 + 2 personer - totalt 22 personer. 

Hovedbygning  (295 m²) med 15 + 1

Forhal og stor stue med sofaer, et sofabord , satellit-tv og pejs. Spisestue med bord til 16-18 personer.

Rummeligt køkken med et lille spisebord. To soveværelser, et dobbelt og et tosengs, begge udstyret med et badeværelse med bruser, samt et gæstebadeværelse.

På førstesalen er de resterende soveværelser, tre dobbeltværelser, to tosengs- og et enkeltværelse, hvor en ekstra seng kan sættes ind. Alle med eget badeværelse.

Annekset (150 m²) har plads til 4 +2 gæster og ligner hovedhuset i stilen. Det består af en rummelig stue-spisestue med spisebord til 8 og et komplet køkken i stueetagen. Første sal finder man et dobbeltværelse og værelse med to senge, begge med badeværelser, samt en stue med en dobbelt sovesofa. Der også et badeværelse på denne etage også så ingen af ??værelserne behøver at at dele.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 20 faciliteter

Villa Magnolia, Toscana

10 soveværelser,
22 personer,
11 badeværelser,
445 m² ,
Pool 16 x 8 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.