Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor, flot renoveret villa med pool til 8 personer i bakkerne syd for Lucca (13 km) i det nordlige Toscana. Villa Lanterna ligger perfekt for dem, som søger en ferie centralt i Toscana med udsigt til landskabet og lille by med restaurant og købmand indenfor gangafstand, vingårde tæt på og gode udflugter.

Villa Lanterna er et 200 m² stort landhus, som ligger blandt oliventræer med frit udsyn til det bakkede landskab fra den store pool (saltvandsrenset), haven og den overdækkede terrasse med stort spisebord og sofaarrangement. Villa Lanterna er elegant istandsat, og godt indrettet i den lokale toskanske stil med moderne udstyr såsom jacuzzi-kar, opvaskemaskine, vaskemaskine, satellit-tv samt opholdsstue og to soveværelser med aircondition.

Stedet ligger godt for besøg i områdets kendte byer som Lucca (12km), Firenze (76 km), Pisa (22 km), ligesom strandene ved Middelhavet kan nås på en ½ time. Der ligger flere små byer med restauranter og butikker i området.

Stueplanet: Portico (overdækket terrasse med bord, stole og sofaarrangement). Entré, opholdssstue, spisestue med satellit-tv, køkken med ovn, køl/frys, opvaskemaskine, mikroovn samt strygebræt og strygejern. Rum med vaskemaskine og bruser og rum med toilet, vask og bidet. Barneseng. 

1.sal: Dobbeltværelse og to værelser med to senge (som kan sættes sammen), badeværelse med jacuzzikar og badeværelse med bruser.

Kælder: Lyst rum med to store enkeltsenge (120 cm pr. seng), og egen udgang til haven.

I opholdsstuen, dobbeltværelset og et af værelserne med to senge er der aircondition.

Privat parkering på grunden. Husdyr ikke tilladt,


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister

Vis alle 22 faciliteter

Villa Lanterna, Toscana

4 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
250 m² ,
Pool 12 x 6 meter

36 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.