Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor, flot renoveret villa med pool til 8 personer i bakkerne syd for Lucca (13 km) i det nordlige Toscana. Villa Lanterna ligger perfekt for dem, som søger en ferie centralt i Toscana med udsigt til landskabet og lille by med restaurant og købmand indenfor gangafstand, vingårde tæt på og gode udflugter.

Villa Lanterna er et 200 m² stort landhus, som ligger blandt oliventræer med frit udsyn til det bakkede landskab fra den store pool (saltvandsrenset), haven og den overdækkede terrasse med stort spisebord og sofaarrangement. Villa Lanterna er elegant istandsat, og godt indrettet i den lokale toskanske stil med moderne udstyr såsom jacuzzi-kar, opvaskemaskine, vaskemaskine, satellit-tv samt opholdsstue og to soveværelser med aircondition.

Stedet ligger godt for besøg i områdets kendte byer som Lucca (12km), Firenze (76 km), Pisa (22 km), ligesom strandene ved Middelhavet kan nås på en ½ time. Der ligger flere små byer med restauranter og butikker i området.

Beskrivelse af boligen
Stueplanet: Portico (overdækket terrasse med bord, stole og sofaarrangement). Entré, opholdssstue, spisestue med satellit-tv, køkken med ovn, køl/frys, opvaskemaskine, mikroovn samt strygebræt og strygejern. Rum med vaskemaskine og bruser og rum med toilet, vask og bidet. Barneseng. 

1.sal: Dobbeltværelse og to værelser med to senge (som kan sættes sammen), badeværelse med jacuzzikar og badeværelse med bruser.

Kælder: Lyst rum med to store enkeltsenge (120 cm pr. seng), og egen udgang til haven.

I opholdsstuen, dobbeltværelset og et af værelserne med to senge er der aircondition.

Privat parkering på grunden. Husdyr ikke tilladt,

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder
Wi-fi internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister

Vis alle 22 faciliteter

Villa Lanterna,
Toscana - Capannori

4 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
250 m²
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 6/5 til 23/9 )
36 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt