Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa La Quiete er smukt landsted med pool og aircondition i det bakkede landskab mellem Lucca og Pisa i det nordlige Toscana.

Den fritliggende landvilla ligger ugenert og med mulighed for at slappe af med total privacy. Villaen ligger på en stor grund med oliventræer i med en stor velholdt have, hvor man også finder husets swimmingpool (ottekantet, bygget i jorden, 8 x 5 m, dybde: 1,60 m), med tilhørende parasoller og liggestole. Der er et overdækket udendørs område med et bord, stole og grill til udendørs spisning. Fra flere steder på ejendommen er der en storslået udsigt over det smukke toscanske landskab. 

Villaen er charmerende og meget smagfuldt indrettet og er blevet gennemgribende renoveret med wifi internetforbindelse, hårtørrer i hvert badeværelse, satellit-tv, opvaskemaskine og vaskemaskine (i anneks) babyseng samt privat parkering på grunden. Der er aircondtion i soveværelserne på 1. sal og i stuen.

Mulighed for at få en kok til at stå for maden eventuelt kombineret med et kursus i italiensk kogekunst eller en sommelier, som lærer fra sig om de lokale toscanske vine (mod tillæg på forespørgsel).

Området omkring villaen byder på gode muligheder for vandreture og / eller udflugter på mountainbike. I umiddelbar nærhed  af villaen finder man de karakteristiske middelalderlandsbyer Castelvecchio (10 min. til fods), Ruota, San Ginese di Compito, S. Andrea, San Giusto, som ligger omgivet af olivenlunde og vinmarker.

Der er flere restauranter, osteriaer og pizzeriaer i lokalområdet. De varme kilder i San Giuliano ligger 20 km fra villaen og vil man en tur til Middelhavet ligger Versillia med de kendte byer Viareggio og Forte dei Marmi 40 km væk. Mulighed for en dagstur til de vigtigste byer i Toscana: Lucca 15 km, Pisa 25 km eller Firenze 60 km.

Villaens indretning:

Stueetagen: Rummelig indgang med pejs, spisestue, køkken med komfur, ovn, mikroovn, stort køleskab / fryser, opvaskemaskine, udgang til overdækket udendørs område udstyret med bord, stole, grill og brændeovn. Rummelig stue med sofaer og polstrede stole, pejs, SAT-TV, store vinduesdøre, der skaber en lys atmosfære. Udsigt til haven og swimmingpoolen. Aircondition i stuen. Et soveværelse med to personeres udtræksseng (1,40 m), et badeværelse med badekar / bruser, toilet, bidet og håndvask.

1. sal: Gennemgangsrum med sofa, udgang til en rummelig terrasse (80 kvm) udstyret med havemøbler, liggestole og parasoller, 1 stort soveværelse med dobbeltseng med udgang til terrasse, et badeværelse med brusebad med dampdyser, toilet, bidet og håndvask. Et soveværelse med 2 enkeltsenge,et  badeværelse med toilet, bidet og håndvask. Aircondition i de to soveværelser på 1. sal.

2. sal: Et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser, toilet, bidet og håndvask. Ikke aircon men propel i loftet i soveværelset.

OBS Depositum lægges med kreditkort.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger

Vis alle 22 faciliteter

Villa La Quiete, Toscana

4 soveværelser,
8 personer,
4 badeværelser,
250 m² ,
Pool 8 x 5 meter
( åben fra 6/5 til 23/9 )
38 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.