Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa La Quiete er smukt landsted med pool og aircondition i det bakkede landskab mellem Lucca og Pisa i det nordlige Toscana.

Den fritliggende landvilla ligger ugenert og med mulighed for at slappe af med total privacy. Villaen ligger på en stor grund med oliventræer i med en stor velholdt have, hvor man også finder husets swimmingpool (ottekantet, 8 x 5 m, dybde: 1,60 m), med tilhørende parasoller og liggestole. Der er et overdækket udendørs område med et bord, stole og grill til udendørs spisning. Fra flere steder på ejendommen er der en storslået udsigt over det smukke toscanske landskab. 

Villaen er charmerende og meget smagfuldt indrettet og er blevet gennemgribende renoveret med wifi internetforbindelse, hårtørrer i hvert badeværelse, satellit-tv, opvaskemaskine og vaskemaskine (i anneks) babyseng samt privat parkering på grunden. Der er aircondtion i soveværelserne på 1. sal og i stuen.

Mulighed for at få en kok til at stå for maden eventuelt kombineret med et kursus i italiensk kogekunst eller en sommelier, som lærer fra sig om de lokale toscanske vine (mod tillæg på forespørgsel).

Området omkring villaen byder på gode muligheder for vandreture og / eller udflugter på mountainbike. I umiddelbar nærhed  af villaen finder man de karakteristiske middelalderlandsbyer Castelvecchio (10 min. til fods), Ruota, San Ginese di Compito, S. Andrea, San Giusto, som ligger omgivet af olivenlunde og vinmarker.

Der er flere restauranter, osteriaer og pizzeriaer i lokalområdet. De varme kilder i San Giuliano ligger 20 km fra villaen og vil man en tur til Middelhavet ligger Versillia med de kendte byer Viareggio og Forte dei Marmi 40 km væk. Mulighed for en dagstur til de vigtigste byer i Toscana: Lucca 15 km, Pisa 25 km eller Firenze 60 km.

Villaens indretning:
Stueetagen: Rummelig indgang med pejs, spisestue, køkken med komfur, ovn, mikroovn, stort køleskab / fryser, opvaskemaskine, udgang til overdækket udendørs område udstyret med bord, stole, grill og brændeovn. Rummelig stue med sofaer og polstrede stole, pejs, SAT-TV, store vinduesdøre, der skaber en lys atmosfære. Udsigt til haven og swimmingpoolen. Aircondition i stuen. Et soveværelse med to personeres udtræksseng (1,40 m), et badeværelse med badekar / bruser, toilet, bidet og håndvask.

1. sal: Gennemgangsrum med sofa, udgang til en rummelig terrasse (80 kvm) udstyret med havemøbler, liggestole og parasoller, 1 stort soveværelse med dobbeltseng med udgang til terrasse, et badeværelse med brusebad med dampdyser, toilet, bidet og håndvask. Et soveværelse med 2 enkeltsenge,et  badeværelse med toilet, bidet og håndvask. Aircondition i de to soveværelser på 1. sal.

2. sal: Et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser, toilet, bidet og håndvask. Ikke aircon men propel i loftet i soveværelset.

OBS Depositum lægges med kreditkort.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (ugentligt skift)


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger

Vis alle 22 faciliteter

Villa La Quiete,
Toscana - Lucca

4 soveværelser,
8 personer,
4 badeværelser,
250 m²
Pool 8 x 5 meter
( åben fra 4/5 til 28/9 )
38 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt