Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Charmerende landejendom med stor privat pool med plads til 18 personer. Villa La Bruciata ligger i det sydlige Toscana, lidt over en times kørsel fra Firenze med middelalderbyer, vingårde og toscana klassiske bakkede landskab som baggrund.

Toscansk landejendom fra 1700-tallet med op til 18 sengepladser (kan lejes til færre) og pool. Her er vi omgivet af det landbrug som Toscana er så kendt for: Oliven-, vin- (sangiovese), kornmarker og et område til trøfler, som dyrkes af husets ejere (som dog ikke selv bor på stedet, men kommer og arbejder i marken).

I hovedbygningen er der et stort fællesrum med et professionelt køkken, som kan bruges til fællesspisning og vinsmagning (ejerne har en stor vingård i Montepulciano). Urtehave med grøntsager til fri afbenyttelse.

Fra huset kan man se over til den nærliggende by Chiusi, og La Bruciata ligger yderst centralt i forhold til at besøge Montepulciano (20 km), Pienza, Cortona, spa-centrene i San Casciano, Bagno Vignoni, og Chianciano; ligesom de kendte byer Firenze (120 km), Perugia (50 km) og Siena (75 km) ikke ligger mere end en time væk i bil. Hertil kommer, at Chiusi har en togstation på linien mellem Firenze og Rom.

Fritliggende landejendom med op til 18 sengepladser i hovedbygningen og et flot istandsat tidligere kornlager.

Hovedbygningen består i underetagen af et rustikt fællesrum med pejs, et køkken med opvaskemaskine og et badeværelse samt et vaskerum med vaskemaskine. På førstesalen er der indgang via en loggia (trappe med repos). Her finder man en stue, et køkken med ovn og opvaskemaskine, to dobbeltværelser med hvert sit bad med bruser og to værelser med to senge, ligeledes med hvert sit brusebadeværelse. Pergola.

I stueplanet – uden direkte adgang til førstesalen – ligger ligeledes to mindre studio-lejligheder, hver med en dobbeltseng og badeværelse med direkte udgang til en pergola med liggestole, stole og borde.

Annekset har 2 dobbeltværelser og 1 værelse med to senge – alle værelser har eget badeværelse med brus og egen indgang fra en overdækket svalegang med udsigt til poolområdet. Disse værelser er indrettet så de også kan anvendes af kørestolsbrugere.

Ved udlejning af færre end det totale antal på 18 personer vil der ikke bo andre på gården og et eller flere soveværelser vil være lukket af.

Toget, som passerer i ny og næ kan høres svagt i baggrunden (300 meter).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Espressomaskine
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 22 faciliteter

Villa La Bruciata, Toscana

9 soveværelser,
18 personer,
10 badeværelser,
520 m² ,
Pool 14 x 7 meter
( åben fra 15/4 til 15/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.