Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Smuk landvilla i den traditionelle, rustikke, toscanske stil med stor pool tæt på den charmerende middelalderby, Radicofani (indkøb, restauranter og caféer) i Orcia-dalen (UNESCO-Verdensarv) i det sydlige Toscana.

Villa Il Cerro er en klassisk landvilla i den traditionelle toscanske stil med stor pool. Villaen består af 3 mindre lejligheder og et anneks, som kun udlejes samlet og der vil derfor ikke være andre gæster på stedet. Villaen ligger med en enestående udsigt til den bakkede landskab i det sydlige Toscana tæt på den toscanske landsby Radicofani som har et hyggeligt middelaldercentrum med restauranter, købmand og barer (4,5 km).

Spa-byen, San Casciano dei Bagni, med elegante spa-faciliteter ligger kun 20 km fra huset, og vil man smage Italiens bedste vine ligger de to vinbyer, Montalcino og Montepulciano, henholdsvis 40 og 30 km fra landhuset, og både regionen Lazio og Umbrien ligger ligeledes indenfor kort køreafstand fra det sydlige Toscana. Roms lufthavn 2 ½ times kørsel. 

Ejeren har på grunden lavet en dyresti til ture for små og store og har lavet en mindre udstilling af historiske landbrugsredskaber samt bygget et lille træhus. 

Beskrivelse af boligen

Fritligggende villa med 12 sengepladser fordelt på 3 mindre lejligheder (udlejes kun samlet), hvor de to kan slås sammen til én samt et anneks, som åbnes ved 11-12 personer. Prisen er reguleret i forhold til antallet af personer, hvor man kan leje to lejligheder til 8 personer, tre lejligheder til 10 og med annekset til 12 personer. Villaen er pænt og enkelt indrettet i den lokale, rustikke stil.

Papavero med 2 sengepladser på første sal med køkken med udgang til en lille loggia (overdækket altan med trappe til haven), altan med udsigt til pool med bord og stole, opholds- og spisestue, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser (åbnes ved 10 personer).

Primula med 4 sengepladser. I stueplanet en stor overdækket portico (terrasse) med bord og stole, et dobbeltværelse, et værelse med to senge (i forbindelse med et gennemgangsrum), en lille stue og et badeværelse med bruser. På førstesalen opholds- og spisestue med pejs, et lille køkken med opvaskemaskine og et badeværelse med bruser.

Viola med 4 sengepladser. I stueplanet en portico (terrasse) med bord og stole, opholds- og spisestue med køkkenhjørne og pejs, et dobbeltværelse og et værelse med to senge samt et badeværelse med bruser.

Anneks med 2 sengepladser i et plan med tre trin op til døren. Opholdsstue med køkkenhjørne, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser.

Inkluderet i lejemålet

Slutrengøring.
Linned og håndklæder (ugentligt skift).
Forbrug af el, gas og vand (normalt forbrug).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Vaskeri
Satellit-tv

Vis alle 21 faciliteter

Villa Il Cerro,
Toscana - Radicofani

5 soveværelser,
12 personer,
6 badeværelser,
200 m²
Pool 6 x 12 meter
( åben fra 1/6 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt