Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Smuk landvilla i den traditionelle, rustikke, toscanske stil med stor pool tæt på den charmerende middelalderby, Radicofani (indkøb, restauranter og caféer) i Orcia-dalen (UNESCO-Verdensarv) i det sydlige Toscana.

Villa Il Cerro er en klassisk landvilla i den traditionelle toscanske stil med stor pool. Villaen består af 3 mindre lejligheder og et anneks, som kun udlejes samlet og der vil derfor ikke være andre gæster på stedet. Villaen ligger med en enestående udsigt til den bakkede landskab i det sydlige Toscana tæt på den toscanske landsby Radicofani som har et hyggeligt middelaldercentrum med restauranter, købmand og barer.

Spa-byen, San Casciano dei Bagni, med elegante spa-faciliteter ligger kun 20 km fra huset, og vil man smage Italiens bedste vine ligger de to vinbyer, Montalcino og Montepulciano, henholdsvis 40 og 30 km fra landhuset, ligesom der ligger flere fashion-outlets i det sydlige Toscana. Roms lufthavn 2 ½ times kørsel. Både Lazio og Umbrien ligger ligeledes indenfor kort køreafstand.

Ejeren har på grunden lavet en dyresti til ture for små og store og har lavet en mindre udstilling af historiske landbrugsredskaber samt bygget et lille træhus. 

Fritligggende villa med 12 sengepladser fordelt på 3 mindre lejligheder (udlejes kun samlet), hvor de to kan slås sammen til en samt et anneks, som åbnes ved 12 personer.

Papavero med 2 sengepladser på første sal med køkken med udgang til en lille loggia (overdækket altan med trappe til haven), altan med udsigt til pool med bord og stole, opholds- og spisestue, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser (åbnes ved 10 personer).

Primula med 4 sengepladser. I stueplanet en stor overdækket portico (terrasse) med bord og stole, et dobbeltværelse, et værelse med to senge (i forbindelse med et gennemgangsrum), en lille stue og et badeværelse med bruser. På førstesalen opholds- og spisestue med pejs, et lille køkken med opvaskemaskine og et badeværelse med bruser.

Viola med 4 sengepladser. I stueplanet en portico (terrasse) med bord og stole, opholds- og spisestue med køkkenhjørne og pejs, et dobbeltværelse og et værelse med to senge samt et badeværelse med bruser.

Anneks med 2 sengepladser i et plan med tre trin op til døren. Opholdsstue med køkkenhjørne, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Vaskeri
Satellit-tv

Vis alle 21 faciliteter

Villa Il Cerro, Toscana

5 soveværelser,
12 personer,
6 badeværelser,
200 m² ,
Pool 6 x 12 meter
( åben fra 1/6 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.