Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Lari er en charmerende art-nouveau-villa med privat pool til 8 - 9 personer, helt centralt ved ??den historiske middelalderby, Lari, tæt på Pisa i det nordlige Toscana.

Den elegante villa har, trods placeringen i den lille by, Lari, med restauranter, caféer og et godt byliv, en næsten landlig beliggenhed med en fantastisk udsigt over det klassiske toscanske landskab.

Villaen, som er i to plan, er meget smagfuldt og klassisk indrettet med fresker og tidstypiske møbler. Ligesom villaen er haven i flere niveauer med en flot panoramaterrasse med udgang fra køkkenet og en velplejet have, hvor man også finder villaens pool (5,20 x 2,5 m, 1,40 m dyb - bønneformet).

Villa Lari har en rigtig god beliggenhed til at besøge alle de kendte steder i Toscana: Firenze 75 km, Pisa ca. 30 km, Lucca, San Gimignano 50 km, Volterra 40 km, Siena ca. 30 km, mens Middelhavet med de elegante badebyer, Viareggio og Forte dei Marmi ligger 60 km væk, mens de nærmeste badebyer, Calambrone og Tirrenia  ligger ca. 35 km fra villaen, Casciana Terme med Spa-bade, ligger 10 minutter fra Villa Lari.

30 minutter fra villaen i den lille by Lajatico ligger "Teatro del Silenzio", hvor den berømte livekoncert med tenoren, Andrea Bocelli, finder sted hver sommer i slutningen af juli.

I selve Lari finder man flere gode restauranter, et pizzeria, købmand, en slagter, en vinbar, caféer, en isbar og en lille pastafabrik. Et større supermarked med alt hvad man kan ønske sig ligger ca. 12 min. kørsel fra Lari.

Villaen er i to etager og består i stueetagen af: et kontor med sofa og skrivebord, der fører til 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet og håndvask, rummelig stue med sofaer, lænestole og tv-afdeling, køkken med komfur, el-ovn, opvaskemaskine, køleskab / fryser, spiseplads med spisebord, udgang til panoramaterrasse udstyret med bord og stole til frokoster og middage.

En trappe op finder man 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet.

På første sal er der 2 soveværelser med dobbeltsenge, 1 soveværelse med halvandenmandsseng, som fører til et soveværelse med enkeltseng, 1 soveværelse med to enkeltsenge (som kan sættes sammen på forespørgsel), fra dette værelse kommer man ind i gennem en lille stue med sofa og lænestol. En lille trappe fører til det tredje badeværelse med badekar/bruser.

Villaen har en stor terrasse med udgang fra køkken og stue med spisebord og lille afslapningshjørne, stor indhegnet have tilgængelig fra terrassen, forskellige terrasser udstyret med havemøbler, nedgravet pool i form af en sø (5,20 mx 2,5 m) , 1,40 dyb), 5 liggestole og parasoller samt en grill.

Parkering på grunden med tre parkeringspladser.

Mulighed for at tilføje en enkeltseng i et af de to soveværelser med dobbeltsenge, babyseng på forespørgsel, ventilatorer i alle soveværelser.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Elkedel
Opvaskemaskine
Tv

Vis alle 19 faciliteter

Villa Giuditta, Toscana

4 soveværelser,
9 personer,
3 badeværelser,
200 m² ,
Pool 5,20 m x 2,5 meter
( åben fra 6/5 til 24/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.