Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Giuditta i Lari er en charmerende art-nouveau-villa med privat pool til 8 - 9 personer, helt centralt i den historiske middelalderby, Lari, tæt på Pisa i det nordlige Toscana.

Den elegante villa har, trods placeringen i den lille by, Lari, med restauranter, caféer og et godt byliv, en næsten landlig beliggenhed med en fantastisk udsigt over det klassiske toscanske landskab.

Villaen, som er i to plan, er meget smagfuldt og klassisk indrettet med fresker og tidstypiske møbler. Ligesom villaen, er haven i flere niveauer med en flot panoramaterrasse med udgang fra køkkenet og en velplejet have, hvor man også finder villaens pool (5,20 x 2,5 m, 1,40 m dyb - bønneformet).

Villa Giuditta har en rigtig god beliggenhed til at besøge alle de kendte steder i Toscana: Firenze 75 km, Pisa ca. 30 km, Lucca (45 km), San Gimignano 50 km, Volterra 40 km, Siena ca. 90 km, mens Middelhavet med de elegante badebyer, Viareggio og Forte dei Marmi ligger 60 km væk, mens de nærmeste badebyer, Calambrone og Tirrenia  ligger ca. 35 km fra villaen, Casciana Terme med Spa-bade, ligger 10 minutter fra Villa Giuditta.

30 minutter fra villaen i den lille by Lajatico ligger "Teatro del Silenzio", hvor den berømte livekoncert med tenoren, Andrea Bocelli, finder sted hver sommer i slutningen af juli.

I selve Lari finder man flere gode restauranter, et pizzeria, købmand, en slagter, en vinbar, caféer, en isbar og en lille pastafabrik. Et større supermarked med alt hvad man kan ønske sig ligger ca. 12 min. kørsel fra Lari.

Villaens indretning

Villaen er i to etager og består i stueetagen af: et kontor med sofa og skrivebord, der fører til 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet og håndvask, rummelig stue med sofaer, lænestole og tv-afdeling, køkken med komfur, el-ovn, opvaskemaskine, køleskab / fryser, spiseplads med spisebord, udgang til panoramaterrasse udstyret med bord og stole til frokoster og middage.

En trappe op finder man 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet.

På første sal er der 2 soveværelser med dobbeltsenge, 1 soveværelse med halvandenmandsseng, som fører til et soveværelse med enkeltseng, 1 soveværelse med to enkeltsenge (som kan sættes sammen på forespørgsel), fra dette værelse kommer man ind i gennem en lille stue med sofa og lænestol. En lille trappe fører til det tredje badeværelse med badekar/bruser.

Villaen har en stor terrasse med udgang fra køkken og stue med spisebord og lille afslapningshjørne, stor indhegnet have tilgængelig fra terrassen, forskellige terrasser udstyret med havemøbler, nedgravet pool i form af en sø (5,20 mx 2,5 m) , 1,40 dyb), 5 liggestole og parasoller samt en grill.

Parkering på grunden med tre parkeringspladser.

Mulighed for at tilføje en enkeltseng i et af de to soveværelser med dobbeltsenge, babyseng på forespørgsel, ventilatorer i alle soveværelser.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (1 sæt pr. person)
Wifi-internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Elkedel
Opvaskemaskine
Tv

Vis alle 19 faciliteter

Villa Giuditta,
Toscana - Lari

4 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
200 m²
Pool 5,20 m x 2,5 meter
( åben fra 6/5 til 24/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt