Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Gheppio er en landejendom til 12 personer med privat pool i gangafstand (1,2 km) fra den lille by, Dicomano (supermarkeder, restauranter og andet indkøb) i det nordlige Toscana ca. 30 km nord for Firenze.

Villa Gheppio er oprindelig en landejendom, hvor der blandt andet blev dyrket vin og oliven og på markerne omkring Villa Gheppio er der stadig både oliven- og vinmarker, hvor høsten bruges til produktion af vin og olie. Landstedet består af to separate bygninger på henholdsvis 210 m2 og 95 m2, som ligger det bakkede landskab over Dicomano med en flot udsigt over Valdisieve-dalen (ca. 260 meter over havets overflade).

De to landhuse, som kun udlejes samlet, er indrettet med et godt blik for den traditionelle, lokale, toscanske rustikke stil, hvor man har bevaret de klassiske loftsbjælker, ildstedet i køkkenet og den gamle pejs. Husene er indrettet med en smagfuld blanding af gamle og nye møbler, som passer godt til landstedets historie.

Ejendommen har en flot anlagt have på 2.000 m2 med terrasser, udstyret med borde og stole til at spise udenfor og har en skønt beliggende privat pool med udsigt over dalen (10 x 5 meter; dybde 1,50 meter) og en overdækket loggia og mulighed for at grille. Ejendommens bestyrer bor selv på grunden (mellem de to huse) og står for pleje af område og poolen.

Området er rig på natur med store skove og et bakket landskab, hvor man vil kunne både vandre og cykle.  Det kendte vinområde Chianti Rufina med hovedbyen Rufina med mange muligheder for vingårdsbesøg ligger i kort afstand (10 km) fra Villa Gheppio. Ønsker man at shoppe det nyeste indenfor italiensk og international mode så ligger det berømte "Barberino Designer Outlet"  kun 33 km fra huset (over 100 mærkevarebutikker). Badesøen Bilancino (kano, sejlads, windsurfing) ligger ligeledes i kort afstand 30 km) og der ligger flere gode golfbaner indenfor rækkevidde (Poggio dei Medici Golf Club 24 km og Ugolino 35 km). Firenze er et oplagt udflugtsmål under opholdet i Villa Gheppio.

Villa Gheppio består af to villaer på totalt 305 m2 

(udlejes kun samlet)

 

Villa 1 (95 m2) + 22  m2 overdækket loggia

Stueetagen: Overdækket loggia på 22 m2; veludstyret køkken (komfur, køleskab, ovn, mikrobølgeovn) og spisestue; stue.

1. sal: 1 soveværelse med dobbeltseng; 1 soveværelse med dobbeltseng; 1 badeværelse med bruser.

 

Villa 2 (210 m2)

Stueetagen: Entré; veludstyret køkken (komfur, køleskab, fryser, ovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn) stue-spisestue; 1 badeværelse med bruser; stue med pejs og satellit-tv; læsestue.

1. sal: 2 soveværelser med dobbeltsenge, hver med eget badeværelse med bruser; 2 soveværelser med dobbeltsenge; 1 badeværelse med bruser.

Barneseng og højstol findes på stedet. Husdyr tilladt på forespørgsel.

I et anneks på grunden (mellem det to huse) bor stedets receptionist, som står til rådighed, hvis der skulle være behov for information og hjælp, men selve husene, poolen og haven er reserveret til lejerne af villaerne.

Privat parkering på grunden.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 23 faciliteter

Villa Gheppio, Toscana

6 soveværelser,
12 personer,
5 badeværelser,
305 m² ,
Pool 10 x 5 meter
( åben fra 4/5 til 28/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.