Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa med stor pool, aircondition og 8 - 9 sovepladser (med mulighed for en ekstra seng) kun 3 km fra Lucca centrum i det nordlige Toscana. Villa Franca ligger i gangafstand fra indkøb, cafeer og lokale restauranter og ikke mindst en nem adgang til Lucca (evt. på cykler, der kan lejes i Lucca),

Den rummelige villa har en stor, fuldt indhegnet, have på ca. 1 hektar med en god pool på 10 x 5 meter (dybde: 1,50 m) og god mulighed for at sidde ude og grille på de store, hævede terrasser. Haven har flere gode rum med en god blanding af sol og skygge fra de gamle træer. Husdyr er velkomne i villaen (mod mindre tillæg). Indretningen af villaen er meget personlig og smagfuld, hvor der er brugt en herlig blanding af gamle antikke  og mere moderne, farverige, møbler. Badeværelserne er velholdte, selvom der ikke er nogen tvivl om at elementerne er tilbage fra 70'erne. I en høj kæder ligger en stor opholdsstue til spil og afslapning. Soveværelserne ligger alle på første sal, mens anden sal vil være aflukket og ikke benyttet. Aircondition i et af soveværelserne på første sal.

Luccas historiske centrum med de intakte bymyre og charmerende middelalderhuse, ligger få minutters kørsel fra Villa Franca. Har man en cykel vil man, trods nærheden til Lucca, kunne opleve et område omkring villaen, som er karakteriseret ved små landsbyer, grønne bakker med landbrug og talrige historiske villaer med imponerende haver og springvand.

Middelhavets sandstrande ved den charmerende badeby, Viareggio, ligger kun 25 km fra huset og byer som Pisa (22 km) og Firenze (75 km) er mulige udflugtsmål. En dagstur til Cinque Terre er ligeledes helt oplagt (La Spezia 80 km).

Villa i tre plan med stor have:

I stueetagen finder man 1 badeværelse med WC, bidet, køkken med køleskab/fryser, komfur, ovn, mikroovn, filter kaffebrygger, lille bord, opvaskemaskine, udgang på en terrasse (markise, grill og lys), med bord og stole til at spise under åben himmel. Fra køkkenet har man også adgang til spiseområdet i opholdsstuen med et bord, som kan forlænges, og udgang til terrassen. Inden for få skridt fra spiseområdet er der adgang til opholdsstuen med sofaer, tv, polstrede stole, spillebord, udgang til en terrasse.

Trappe til nederste etage: 1 bryggers med vaskemaskine, 1 badeværelse med WC, bidet. 1 taverna med spisebord, sofaer, pyntepejs.

Trappe til 1. sal: 2 soveværelser med myggenet på vindueerne, 1 badeværelse med bruser, WC, bidet, 1 soveværelse med dobbeltseng, et skab, myggenet på vinduet. 1 soveværelse med dobbeltseng og udgang til en balkon (ingen myggenet på vinduet), 1 en-suite badeværelse med WC, bidet, bruser. 1 badeværelse med badekar, dobbelt håndvask, WC, bidet, 1 skabsværelse med 1½ mandsseng og udgang på en balkon, 1 soveværelse med dobbeltseng og udgang på en balkon (deles med andet værelse og air-condition. Anden sal aflukket.

WiFi er inkluderet. Parkering indenfor hegnet.

Mulighed for at leje villaen i lav- og mellemsæson til reduceret pris, hvor 2 soveværelser er lukket af (til 4 personer).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tv

Vis alle 16 faciliteter

Villa Franca, Toscana

4 soveværelser,
9 personer,
5 badeværelser,
450 m² ,
Pool 9.85 x 4.85 meter
( åben fra 7/5 til 23/9 )
25 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.