Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa med stor pool, aircondition og 8 - 9 sovepladser (med mulighed for en ekstra seng) kun 3 km fra Lucca centrum i det nordlige Toscana. Villa Franca ligger i gangafstand fra indkøb, cafeer og lokale restauranter og ikke mindst en nem adgang til Lucca (evt. på cykler, der kan lejes i Lucca),

Den rummelige villa har en stor, fuldt indhegnet, have på ca. 1 hektar med en god pool på 10 x 5 meter (dybde: 1,50 m) og god mulighed for at sidde ude og grille på de store, hævede terrasser. Haven har flere gode rum med en god blanding af sol og skygge fra de gamle træer. Husdyr er velkomne i villaen (mod mindre tillæg). Indretningen af villaen er meget personlig og smagfuld, hvor der er brugt en herlig blanding af gamle antikke  og mere moderne, farverige, møbler. Badeværelserne er velholdte, selvom der ikke er nogen tvivl om at elementerne er tilbage fra 70'erne. I en høj kæder ligger en stor opholdsstue til spil og afslapning. Soveværelserne ligger alle på første sal, mens anden sal vil være aflukket og ikke benyttet. Aircondition i et af soveværelserne på første sal.

Luccas historiske centrum med de intakte bymyre og charmerende middelalderhuse, ligger få minutters kørsel fra Villa Franca. Har man en cykel vil man, trods nærheden til Lucca, kunne opleve et område omkring villaen, som er karakteriseret ved små landsbyer, grønne bakker med landbrug og talrige historiske villaer med imponerende haver og springvand.

Middelhavets sandstrande ved den charmerende badeby, Viareggio, ligger kun 25 km fra huset og byer som Pisa (22 km) og Firenze (75 km) er mulige udflugtsmål. En dagstur til Cinque Terre er ligeledes helt oplagt (La Spezia 80 km).

Villa i tre plan med stor have:

I stueetagen finder man 1 badeværelse med WC, bidet, køkken med køleskab/fryser, komfur, ovn, mikroovn, filter kaffebrygger, lille bord, opvaskemaskine, udgang på en terrasse (markise, grill og lys), med bord og stole til at spise under åben himmel. Fra køkkenet har man også adgang til spiseområdet i opholdsstuen med et bord, som kan forlænges, og udgang til terrassen. Inden for få skridt fra spiseområdet er der adgang til opholdsstuen med sofaer, tv, polstrede stole, spillebord, udgang til en terrasse.

Trappe til nederste etage: 1 bryggers med vaskemaskine, 1 badeværelse med WC, bidet. 1 taverna med spisebord, sofaer, pyntepejs.

Trappe til 1. sal: 2 soveværelser med myggenet på vindueerne, 1 badeværelse med bruser, WC, bidet, 1 soveværelse med dobbeltseng, et skab, myggenet på vinduet. 1 soveværelse med dobbeltseng og udgang til en balkon (ingen myggenet på vinduet), 1 en-suite badeværelse med WC, bidet, bruser. 1 badeværelse med badekar, dobbelt håndvask, WC, bidet, 1 skabsværelse med 1½ mandsseng og udgang på en balkon, 1 soveværelse med dobbeltseng og udgang på en balkon (deles med andet værelse og air-condition. Anden sal aflukket.

WiFi er inkluderet. Parkering indenfor hegnet.

Mulighed for at leje villaen i lav- og mellemsæson til reduceret pris, hvor 2 soveværelser er lukket af (til 4 personer).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tv

Vis alle 16 faciliteter

Villa Franca,
Toscana - Lucca

4 soveværelser,
9 personer,
5 badeværelser,
450 m²
Pool 9.85 x 4.85 meter
( åben fra 7/5 til 23/9 )
25 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt