Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor, smuk renoveret landvilla med aircondition og swimmingpool i den UNESCO-fredede Val d'Orcia (Orcia-dalen) ca. 1,5 km fra middelalderbyen Monticchiello og 15 min. kørsel fra de to historiske byer Pienza og vinbyen, Montepulciano i det centrale Toscana.

Villa Fontanelle's historie går næsten 1000 år tilbage i historien, hvor landstedet oprindeligt var et stop for postvognen på den kendte pilgrimsvej, Via Francigena. Bygningerne forfaldt siden, indtil de nye ejere genoplivede ruinerne af det historiske hus med stor viden og respekt for den oprindelige konstruktion, hvor de benyttede de traditionelle byggetraditioner med loftsbjælker i egetræ og cypres, terracottaguve, hvælvinger og ildsted i køkkenet. Indretningen er ligeledes holdt i den lokale toscanske stil, hvor mange møbler er antikke, dog uden at gå på kompromis med moderne komfort, som naturligvis også inkluderer aircondition, wifi, satellit-tv, opvaskemaskine og vaskeri. Villaen har store vinduespartier, hvorfra der er en storslået udsigt over det omgivende landskab med hvedemarker, olivenlunde og de kendte toscanske cypresser. 

Villaen har en stor velplejet have med græsplæne, gamle træer, mange blomster og urter samt en stor pool med udsigt over dalen. Som gæst råder man desuden over en separat bygning med mulighed for at lave pizzaer og grille og nyde middagen foran pejsen indendørs, hvorfor villaen også vil være meget velegnet i både forår og efteråret. Der er desuden vaskerum med vaskemaskine og strygejern/bræt.

Opdelingen af villaen i to enheder i henholdsvis stueetagen (10 sengepladser) og første sal (4 sengepladser) - alle soveværelser med eget badeværelse - gør den et oplagt valg til generationsturen eller gruppen af venner, som vil nyde områdets mange muligheder for besøg i historiske byer (Siena, Montepulciano, Pienza), naturoplevelser, vinsmagning på vingårde i Brunellobyen, Montalcino og Montepulciano samt et stor antal gode restauranter i umiddelbar nærhed af villaen. 

Skal middagen laves af en lokal kok, kan det naturligvis arrangeres. Mulighed for at arrangere bryllup, familiefester og lign. (mod tillæg) for flere gæster end huset er angivet til (ikke overnatning).

Stor villa på 600 m2 med 14 sengepladser

Stueetagen (tidligere stalde og lade) med 10 sengepladser

Velindrettet køkken med spisestue, stue med stenpejs. Fem soveværelser, hver med sit badeværelse.

Første salEn ekstern stentrappe fører op til førstesalen, hvor man finder en opholdsstue med udsigt fra 5 store panoramavinduer, et veludstyret køkken med udsigt og to soveværelser, hver med eget badeværelse

Anneks med spisestue med pizzaovn og mulighed for at grille.

Pool på 5,15 x 15 meter (dybde min. 90 cm max. 170 cm)


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 23 faciliteter

Villa Fontanelle, Toscana

7 soveværelser,
14 personer,
6 badeværelser,
600 m² ,
Pool 15 x 5,5 meter
( åben fra 30/4 til 8/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.