Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor, smuk renoveret landvilla med aircondition og swimmingpool i den UNESCO-fredede Val d'Orcia (Orcia-dalen) ca. 1,5 km fra middelalderbyen Monticchiello og 15 min. kørsel fra de to historiske byer Pienza og vinbyen, Montepulciano i det centrale Toscana.

Villa Fontanelle's historie går næsten 1000 år tilbage i historien, hvor landstedet oprindeligt var et stop for postvognen på den kendte pilgrimsvej, Via Francigena. Bygningerne forfaldt siden, indtil de nye ejere genoplivede ruinerne af det historiske hus med stor viden og respekt for den oprindelige konstruktion, hvor de benyttede de traditionelle byggetraditioner med loftsbjælker i egetræ og cypres, terracottaguve, hvælvinger og ildsted i køkkenet. Indretningen er ligeledes holdt i den lokale toscanske stil, hvor mange møbler er antikke, dog uden at gå på kompromis med moderne komfort, som naturligvis også inkluderer aircondition, wifi, satellit-tv, opvaskemaskine og vaskeri. Villaen har store vinduespartier, hvorfra der er en storslået udsigt over det omgivende landskab med hvedemarker, olivenlunde og de kendte toscanske cypresser. 

Villaen har en stor velplejet have med græsplæne, gamle træer, mange blomster og urter samt en stor pool med udsigt over dalen. Som gæst råder man desuden over en separat bygning med mulighed for at lave pizzaer og grille og nyde middagen foran pejsen indendørs, hvorfor villaen også vil være meget velegnet i både forår og efteråret. Der er desuden vaskerum med vaskemaskine og strygejern/bræt.

Opdelingen af villaen i to enheder i henholdsvis stueetagen (10 sengepladser) og første sal (4 sengepladser) - alle soveværelser med eget badeværelse - gør den et oplagt valg til generationsturen eller gruppen af venner, som vil nyde områdets mange muligheder for besøg i historiske byer (Siena, Montepulciano, Pienza), naturoplevelser, vinsmagning på vingårde i Brunellobyen, Montalcino og Montepulciano samt et stor antal gode restauranter i umiddelbar nærhed af villaen. 

Skal middagen laves af en lokal kok, kan det naturligvis arrangeres. Mulighed for at arrangere bryllup, familiefester og lign. (mod tillæg) for flere gæster end huset er angivet til (ikke overnatning).

 

Beskrivelse af villaen

Stor villa på 600 m2 med 14 sengepladser (ved leje til op til 10 personer vil 1. salen være aflukket)

Stueetagen (tidligere stalde og lade) med 10 sengepladser

Velindrettet køkken med spisestue, stue med stenpejs. Fem soveværelser, hver med sit badeværelse.

Første sal: En ekstern stentrappe fører op til førstesalen, hvor man finder en opholdsstue med udsigt fra 5 store panoramavinduer, et veludstyret køkken med udsigt og to soveværelser, hver med eget badeværelse

Anneks med spisestue med pizzaovn og mulighed for at grille.

Pool på 5,15 x 15 meter (dybde min. 90 cm max. 170 cm)

Inkluderet i lejeprisen
Forbrug af vand, gas og el (normalt forbrug - brug af aircondition betales separat)
Sengelinned og håndklæder (ugentligt skift)
Poolhåndklæder
Slutrengøring
Wifi-internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 23 faciliteter

Villa Fontanelle,
Toscana - Pienza

7 soveværelser,
14 personer,
6 badeværelser,
600 m²
Pool 15 x 5,5 meter
( åben fra 30/4 til 8/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt