Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor, elegant villa i to plan omgivet af en 3000 kvadratmeter stor have med en tilsvarende stor pool nordøst for Borgo San Lorenzo i det nordlige Toscana.

Villa Enrica er en elegant, moderne villa, bygget i to plan og holdt i en traditionel toscansk stil. Villaen er omgivet af en stor have med god plads til at hele familien kan udfolde sig. Villaen har flere gode, overdækkede terrasser til udendørs spisning (grill til rådighed). Fra villaen, den indhegnede, velholdte have og den store pool  (18 x 8 meter) er der en flot udsigt over det kuperede landskab i det nordlige Toscana. Villaen ligger ud til en mindre vej, som fører til den lille, charmerende middelalderby, Borgo San Lorenzo (5 km), hvor man finder alt i indkøb, barer og restauranter. 

Villa Enrica er et godt udgangspunkt for besøg i Firenze (35 km) og vindistriktet Chianti Rufina (24 km), men området byder også, udover god mad og vin og indkøb i en af de nærliggende byer som Vicchio og Scarperia (18 km), på mulighed for vandreture, ridning og fiskeri i naturparker, en svømmetur, windsurfing eller en rotur i den store sø, Lago Bilancino (19 km) og ikke mindst shopping i det store kendte mærkevare-outlet i Barberino di Mugello (23 km). Villaen ligger midt mellem de historiske byer Bologna og Siena, som begge ligger er indenfor rækkevidde til en dagstur. 

Detaljer om boligen

Villa Enrica er en stor moderne villa på omkring 460 kvadratmeter i to plan

I stueetagen finder man en overdækket loggia, stue med satellit-tv og dvd-afspiller, spisestue med pejs, servicekøkken med fire kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, fryser, gril, spisekammer, vaskerum med vaskemaskine; køkken med fire kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, fryser, kaffemaskine, opvaskemaskine. Et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med bruser (toilet / bidet); sauna og lille værelse med motionscykel.

På første sal: En lille stue. Et soveværelse med dobbeltseng med badeværelse (bruser, jacuzzikar, toilet / bidet); Et soveværelse med dobbeltseng med badeværelse (bruser, toilet / bidet); 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med to enkeltsenge; 1 badeværelse (bruser, toilet, bidet); overdækket loggia og stor terrasse.

 


Faciliteter

Privat pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Kaffemaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Strygejern

Vis alle 18 faciliteter

Villa Enrica, Toscana

5 soveværelser,
10 personer,
4 badeværelser,
460 m² ,
Pool 18 x 8 meter
( åben fra 20/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.