Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Renoveret stenhus til 10 personer med privat pool tæt på den lille by, Vicchio, i Mugello-området i det nordlige Toscana ca. ½ times kørsel fra Firenze. Det store landhus er en del af en historisk landejendom fra 1300-tallet, som ligger med en storslået udsigt over dalen.

Villa Eleonora er en del af en historisk landejendom fra 1300-tallet, som ligger med en storslået udsigt det bakkede landskab i den frodige Mugello-dal.

Det store landhus er omgivet af en velplejet have med en stor, privat pool og flere gode terrasser, hvor man kan sidde ude og grille i de lune sommeraftener. 

Indretningen er klassisk, traditionel med møbler af god kvalitet. Ved renoveringen af villaen er der lagt vægt på at bevare landhusets oprindelige elementer som de traditionelle bjælkelofter, den gamle pejs ligesom køkkenet er holdt i husets oprindelige stil - dog med alle moderne faciliteter såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, wifi, satellit-tv og jacuzzi-kar. Aircondition i alle væsentlige rum. 

Den ene side af ejendommen og en del af haven grænser op til "Villa Stefano", der ligger ca. 30 m. væk adskilt af ??en laurbær hæk. Husene har separat indgang, hver deres private udendørs pool og privat have. Mulighed for at leje Villa Eleonora sammen med Villa Stefano med totalt 14 sengepladser. Husdyr tilladt efter aftale og mindre tillæg.

Villa Eleonora er et godt udgangspunkt for besøg i Firenze (37 km) og vindistriktet Chianti Rufina (20 km), men området byder også, udover god mad og vin (nærmeste restaurant 2 km), på mulighed for vandreture i naturparker, besøg i små hyggelige landsbyer (f.eks. Scarperia), en svømmetur, windsurfe eller ro i den store sø, Lago Bilancino (24 km) og ikke mindst shopping i det store kendte mærkevare-outlet i Barberino di Mugello. De klassiske byer Lucca, Pisa og Siena ligeledes er indenfor rækkevidde til en dagstur.

Boligens indretning

Stenhus fra det 13. århundrede med anneks med et samlet areal på omkring 300 kvadratmeter.

I hovedhuset: Stueetage: indgang stue med pejs; 1 badeværelse (toilet / bidet), spisestue, køkken med komfur, ovn, mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine. Overdækket terrasse med spisebord og stole

Første sal: Lille gennemgangsrum, 1 dobbeltværelse med eget badeværelse med bruser (toilet / bidet), et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med boblebad (toilet / bidet).

I anneks i stueetagen: Entré; køkken med komfur, ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine. garderobe, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med boblebad (toilet bidet).

På mezzaninplan: Et stort værelse på ca. 70 kvadratmeter med pejs, spisestue / studie værelse med sovesofa og et badeværelse med bruser (toilet / bidet).

Stor have på 3000 kvadratmeter med flere terrasser og en stor pool på 14 x 7 meter med en dybde på 120 cm - 350 cm samt en vippe.

Huset ligger med panoramaudsigt. En grusvej på ca. 500 meter fører op til huset

OBS: Ejendommen grænser på den ene side op til et andet hus "Villa Stefano", som det er er adskilt fra af en laurbærhæk. Begge huse har en separat indgang og hvert hus har sin udendørs private swimmingpool og private have.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (ugentligt skift)
Gas, vand og el (normalt forbrug)
Wi-fi internet
Højstol og babyseng


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine

Vis alle 22 faciliteter

Villa Eleonora,
Toscana - Vicchio

4 soveværelser,
10 personer,
4 badeværelser,
300 m²
Pool 14 x 7 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt