Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Renoveret stenhus til 10 personer med privat pool tæt på den lille by, Vicchio, i Mugello-området i det nordlige Toscana ca. ½ times kørsel fra Firenze. Det store landhus er en del af en historisk landejendom fra 1300-tallet, som ligger med en storslået udsigt over dalen.

Villa Eleonora er omgivet af en velplejet have med en stor pool og flere gode terrasser, hvor man kan sidde ude og grille i de lune sommeraftener.

Indretningen er klassisk, traditionel med møbler af god kvalitet. Ved renoveringen af villaen er der lagt vægt på at bevare landhusets oprindelige elementer som de traditionelle bjælkelofter, den gamle pejs ligesom køkkenet er holdt i husets oprindelige stil - dog med alle moderne faciliteter såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, wifi, satellit-tv og jacuzzi-kar. Aircondition i alle væsentlige rum. 

Den ene side af ejendommen og en del af haven grænser op til "Villa Stefano", der ligger ca. 30 m. væk adskilt af ??en laurbær hæk. Husene har separat indgang, hver deres private udendørs pool og privat have. Mulighed for at leje Villa Eleonora sammen med Villa Stefano med totalt 14 sengepladser. Husdyr tilladt efter aftale og mindre tillæg.

Villa Eleonora er et godt udgangspunkt for besøg i Firenze (37 km) og vindistriktet Chianti Rufina (20 km), men området byder også, udover god mad og vin (nærmeste restaurant 2 km), på mulighed for vandreture i naturparker, besøg i små hyggelige landsbyer (f.eks. Scarperia), en svømmetur, windsurfe eller ro i den store sø, Lago Bilancino (24 km) og ikke mindst shopping i det store kendte mærkevare-outlet i Barberino di Mugello. De klassiske byer Lucca, Pisa og Siena ligeledes er indenfor rækkevidde til en dagstur.

 

 

Stenhus fra det 13. århundrede med anneks med et samlet areal på omkring 300 kvadratmeter.

I hovedhuset: Stueetage: indgang stue med pejs; 1 badeværelse (toilet / bidet), spisestue, køkken med komfur, ovn, mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine. Overdækket terrasse med spisebord og stole

Første sal: Lille gennemgangsrum, 1 dobbeltværelse med eget badeværelse med bruser (toilet / bidet), et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med boblebad (toilet / bidet).

I anneks i stueetagen: Entré; køkken med komfur, ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine. garderobe, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med boblebad (toilet bidet).

På mezzaninplan: Et stort værelse på ca. 70 kvadratmeter med pejs, spisestue / studie værelse med sovesofa og et badeværelse med bruser (toilet / bidet);

Huset ligger med panoramaudsigt. En grusvej på ca. 500 meter fører op til huset

OBS: Ejendommen grænser på den ene side op til et andet hus "Villa Stefano", som er adskilt af en laurbærhæk. Begge huse har en separat indgang og hver sin udendørs swimmingpool og private have.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine

Vis alle 22 faciliteter

Villa Eleonora, Toscana

5 soveværelser,
10 personer,
4 badeværelser,
300 m² ,
Pool 14 x 7 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.