Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Elegant villa i to plan opført i 70'erne tæt på den lille by, Vicchio, midt i det bakkede landskab, Mugello i det nordlige Toscana kun 37 km fra Toscanas mest kendte by, Firenze.

Villa Cristina ligger i en stor parklignende, indhegnet, have på 3 hektar, hvor man også finder den store private pool (12 x 6 meter), som hører til villaen. I haven er der desuden en muret grill og huset råder over en stor overdækket terrasse samt en større udestue, ligesom der er privat parkering på grunden. 

Den store villa på 300 kvadratmeter er velholdt og indrettet med en fin blanding af antikke og nyere møbler og har, udover flere stuer, 4 soveværelser og 3 badeværelser. Villaen har et veludstyret køkken med opvaskemaskine, samt vaskemaskine og internet. 

Huset ligger 3,5 km. fra den hyggelige by, Vicchio (Coop, indkøb, barer, pizzeria og restauranter) og det omgivende landskab er et godt udgangspunkt for vandreture, udflugter på mountainbike eller ridning (rideskole ikke langt fra villaen).  

Afstanden til Fienze er 37 km, mindre byer med indkøb og gode spisesteder som Borgo San Lorenzo og Scarperia ligger i kort køreafstand fra huset. Ønsker man at shoppe det nyeste indenfor italiensk og international mode så ligger det berømte "Barberino Designer Outlet"  kun 17 km fra huset (over 100 mærkevarebutikker). Badesøen Bilancino (kano, sejlads, windsurfing) ligger ligeledes i kort afstand og kun 17 km fra huset finder man den kendte "Poggio dei Medici Golf Club". Det spændende vin-område, Chianti Rufina, ligger kun 20 km fra villaen. Lufthavnen i Bologna ligger ca. en times kørsel fra villaen.

 

Moderne villa på omkring 300 kvadratmeter i to plan.

I stueetagen: Stor overdækket loggia til middage udendørs; spisestue; stor stue/spisestue med pejs og TV; køkken med pejs med ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine; 1 badeværelse med bruser (WC / bidet).

Første sal: 1 soveværelse med dobbeltseng med privat badeværelse med badekar og bruser (WC / bidet); 2 soveværelser med dobbeltsenge, et af dem med adgang til loggiaen; 1 soveværelse med to enkeltsenge med pejs og adgang til loggiaen; 1 badeværelse med badekar (toilet/bidet).

 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Strygejern
Tv
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Hårtørrer

Vis alle 15 faciliteter

Villa Cristina, Toscana

4 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
300 m² ,
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.