Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Nyrenoveret villa med privat pool i lille landsby i kort afstand fra Spa-byen, Gambassi Terme i det centrale Toscana mellem Siena og Firenze.

Villa Capannina er en smagfuldt renoveret villa, hvor man med held har bevaret den gamle, rustikke stil og samtidig har udstyret villaen med moderne bekvemmeligheder som et moderne køkken med opvaskemaskine, espressomaskine og mikroovn, vaskemaskine, satellit-tv og wifi internet, solpaneler på taget samt aircondition i et af soveværelserne. Villaen er fordelt på tre etager og er elegant indrettet med et moderne møblement kombineret med nogle tidstypiske, lokale møbler.

Udendørs finder man en lille lukket have med en swimmingpool til eksklusiv brug for villaens gæster (8 m x 4 m, dybde 1,20). Der er en stor loggia/overdækket terrasse udstyret med solstole og med plads til udendørs frokoster og middage ved grillen.

Ejerne tilbyder at arrangere middage, frokoster eller morgenmad, hvis det ønskes (på forespørgsel).

Parkering inde på grunden med ladestander til elbiler. 

Villa Capannina ligger i den lille landsby, Pillo, hvor man også finder vingården Villa Pillo, som udover at tilbyde smagninger af deres vine også har en restaurant. I området omkring villaen ligger flere vingårde, som kan besøges. 

Villaen ligger med mulighed for en tur til havet i Cecina og Donoratico (45 km), 3 km fra Gambassi Terme for indkøb af enhver art, restauranter og caféer, 5 km fra Castelfiorentino (banegård). Den spændende middlelalderby, San Gimgnano ligger kun 22 km fra Pillo og Firenze ligger 35 km fra villaen, Siena 55 km og Pisa med skævt tårn og lufthavn 47 km.

Beskrivelse af villaen

Stueetage: entré, køkken (komfur, køleskab, fryser, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, mikroovn), spisestue, stue med pejs, satellit-tv, med adgang til den eksterne loggia med havemøbler til udendørs frokoster og middage, badeværelse med bruser.

Nederste etage: stort soveværelse med dobbeltseng og dobbelt sovesofa med badeværelse med bruser; aircondition.

Første sal: 2 soveværelser med dobbeltsenge, 1 badeværelse med bruser

Mulighed for at få en lokal kok til at stå for middage eller morgenmad (aftales med ejeren).

Inkluderet i lejemålet

Linned og håndklæder
Forbrug af el (herunder aircondition), gas, vand og wifi (normalt forbrug).
Barneseng og højstol til rådighed. 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Opvaskemaskine

Vis alle 25 faciliteter

Villa Capannina,
Toscana - Gambassi

3 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
140 m²
Pool 9 x 4 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt