Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Casa Bucatra er en renoveret stenhus med pool i bakkerne over Lucca med en fantastisk udsigt til havet i den lille by, Chiatri, som allerede i 1800-tallet blev sommerresidens for en af Luccas mere kendte personligheder, operakomponisten Puccini.

Smukt beliggende stenhus med pool og havudsigt i den  i den lille middelalder-landsby, Chiatri, mellem Middelhavet og Lucca i det nordlige Toscana. Fra terrassen, poolen og haven i det lille byhus er der en helt enestående udsigt til kysten og ??Massaciuccoli-søen, hvor der hver sommer er en operafestival med værker af den kendte operakomponist, Giacomo Puccini. 

Det gamle stenhus er blevet restaureret med stor omhu, hvor man har bevaret de traditionelle bjælkelofter, terracotta-klinkegulvene og rå stenvægge. Huset er smagfuldt indrettet i landlig stil med mange antikke møbler og personlige effekter, som giver huset et meget individuelt præg. I stueetagen med udgang til den 60 kvadratmeter store terrasse, har ejerne fået sat et stor, flot køkken ind. Fra næsten alle vinduer er der en storslået udsigt over Massaciuccolisøen og Versilia-kysten.

Huset har flere terrasser på den 500 kvadratmeter store grund, hvor man ugenert kan sidde og nyde udsigten over skov, sø og hav. På en terrasse lige nedenfor huset finder man en lille legeplads og stor pool på 7,5 meter i diameter (1,33 m dyb) med med liggestole, stole og parasoller.

Ca. 500 meter fra huset ligger en god restaurant og de skovklædte bakker omkring huset indbyder til vandreture. Luccas historiske bymidte ligger kun en kort køretur fra Chiatri (17 km).

Bakkerne i omgivelserne, der deler byen Lucca fra havet, giver mulighed for vandreture. Den kendte badeby, Viareggio, ligger kun 17 km fra Casa Bucatra, ligesom det vil være muligt at besøge de kendte toscanske byer, Pisa (24 km), Firenze (85 km) og Livorno (45 km) på en biltur. Flere gode golfbaner indenfor 30 - 40 km.

 

Casa Bucatra er et byhus på 120 m2

Indgang i stueetagen til et rummeligt, moderne køkken med komfur, 2 el-ovne, køleskab / fryser, opvaskemaskine, dejlig spisestue med rundt bord, et badeværelse med antik stenhåndvask, 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet.

1. sal: Rummelig stue med sofa, lænestole, stor pejs, Satellit-TV, 1 soveværelse.

Trappe til 2. sal: Dejlig stenterrasse på ca 8 kvm, med en sofa og stol og en fantastisk udsigt, en rummelige badeværelse med hydro-massage bruser, håndvask, toilet, bidet, 1 soveværelse og 1 soveværelse med dobbeltseng. Stejl trætrappe til loftet med 1 soveværelse med dobbeltseng. Der er aircondition i dette loftsværelse (eneste anlæg).

Veranda (ca. 60 kvm), som er udstyret med et jern bord, stole, sofaer og polstrede stole lavet af flet samt en grill.

Vaskemaskinen er placeret i et eksternt rum. Parkering ved siden af ??huset. Internetadgang er inkluderet.

Det er muligt at leje huset til en reduceret pris for 6 personer, hvor et soveværelse på 1. sal eller på loftet vil være lukket af, ligesom det udenfor juli/august vil være muligt at leje villaen i 5 nætter som minimum (på forespørgsel).

Kæledyr ikke tilladt.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 17 faciliteter

Casa Bucatra, Toscana

4 soveværelser,
8 personer,
2 badeværelser,
120 m² ,
Pool 7.47 meter

17 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.