Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Casa Bucatra er en renoveret stenhus med pool i bakkerne over Lucca med en fantastisk udsigt til havet i den lille by, Chiatri, som allerede i 1800-tallet blev sommerresidens for en af Luccas mere kendte personligheder, operakomponisten Puccini.

Smukt beliggende stenhus med pool og havudsigt i den  i den lille middelalder-landsby, Chiatri, mellem Middelhavet og Lucca i det nordlige Toscana. Fra terrassen, poolen og haven i det lille byhus er der en helt enestående udsigt til kysten og Massaciuccoli-søen, hvor der hver sommer er en operafestival med værker af den kendte operakomponist, Giacomo Puccini. 

Det gamle stenhus er blevet restaureret med stor omhu, hvor man har bevaret de traditionelle bjælkelofter, terracotta-klinkegulvene og rå stenvægge. Huset er smagfuldt indrettet i landlig stil med mange antikke møbler og personlige effekter, som giver huset et meget individuelt præg. I stueetagen med udgang til den 60 kvadratmeter store terrasse, har ejerne fået sat et stor, flot køkken ind. Fra næsten alle vinduer er der en storslået udsigt over Massaciuccolisøen og Versilia-kysten.

Huset har flere terrasser på den 500 kvadratmeter store grund, hvor man ugenert kan sidde og nyde udsigten over skov, sø og hav. På en terrasse lige nedenfor huset finder man en lille legeplads og stor pool på 7,5 meter i diameter (1,33 m dyb) med med liggestole, stole og parasoller.

Ca. 500 meter fra huset ligger en god restaurant og de skovklædte bakker omkring huset indbyder til vandreture. Luccas historiske bymidte ligger kun en kort køretur fra Chiatri (17 km).

Bakkerne i omgivelserne, der deler byen Lucca fra havet, giver mulighed for vandreture. Den kendte badeby, Viareggio, ligger kun 17 km fra Casa Bucatra, ligesom det vil være muligt at besøge de kendte toscanske byer, Pisa (24 km), Firenze (85 km) og Livorno (45 km) på en biltur. Flere gode golfbaner indenfor 30 - 40 km.

Beskrivelse af boligen
Casa Bucatra er et byhus på 120 m2

Indgang i stueetagen til et rummeligt, moderne køkken med komfur, 2 el-ovne, køleskab / fryser, opvaskemaskine, dejlig spisestue med rundt bord, et badeværelse med antik stenhåndvask, 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet.

1. sal: Rummelig stue med sofa, lænestole, stor pejs, Satellit-TV, 1 soveværelse.

Trappe til 2. sal: Dejlig stenterrasse på ca 8 kvm, med en sofa og stol og en fantastisk udsigt, en rummelige badeværelse med hydro-massage bruser, håndvask, toilet, bidet, 1 soveværelse og 1 soveværelse med dobbeltseng. Stejl trætrappe til loftet med 1 soveværelse med dobbeltseng. Der er aircondition i dette loftsværelse (eneste anlæg).

Veranda (ca. 60 kvm), som er udstyret med et jern bord, stole, sofaer og polstrede stole lavet af flet samt en grill.

Vaskemaskinen er placeret i et eksternt rum. Parkering ved siden af ??huset. Internetadgang er inkluderet.

Det er muligt at leje huset til en reduceret pris for 6 personer, hvor et soveværelse på 1. sal eller på loftet vil være lukket af, ligesom det udenfor juli/august vil være muligt at leje villaen i 5 nætter som minimum (på forespørgsel).

Kæledyr ikke tilladt.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (1. sæt)
Wifi-internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 17 faciliteter

Casa Bucatra,
Toscana - Chiatri

4 soveværelser,
8 personer,
2 badeværelser,
120 m²
Pool 7.47 meter

17 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt