Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor, elegant indrettet villa med pool og aircondition i området mellem Siena og den berømte brunello-vinby, Montalcino i Toscana.

Villa Bibbianello ligger med en storslået udsigt udover et let bakket landskab, som naboejendommen, en anerkendt vingård, bl.a. bruger til dyrkning af deres vin.

Villa Bibbianello er en traditionel toscansk landejendom, som i 2005 blev totalrenoveret af de nuværende ejere, et arkitektpar, som med brug af de oprindelige materialer, har skabt en meget smagfuld villa. Indretningen er personlig med et spændende mix af gammelt og nyt. Udendørs er der ligeledes tænkt over detaljerne, hvor man kan sidde på den overdækkede terrasse og se ud på den store pool med  panoramaudsigt til vinmarker og det bakkede toscanske landskab. Mod tillæg vil det være muligt at få en kok til at komme og stå for madlavningen en eller flere gange, ligesom det vil være muligt at få rengjort huset i løbet af opholdet.

Villa'en ligger tæt på en lille by med en restaurant (500 meter) og kun 3,5 km fra huset ligger den noget større by, Buonconvento med supermarked, butikker, restauranter og caféer. Den berømte vinby, Montalcino ligger 20 min. i bil fra huset (18 km) og 30 km mod nord finder man Siena. Renæssancebyen, Pienza (30 km) og spa-byen, Bagno Vignoni ligger ligeledes indenfor kort køreafstand fra villa'en (27 km). Områdets anden kendte vinby finder man 45 km fra Villa Bibbianello. 

Villa Bibbianello er en villa i to plan, som i stueetagen består af  entré, et stort, veludstyret spisekøkken med udgang til terrassen. I køkkenet er der både et gaskomfur og et traditionelt brændefyret komfur. Opholdsstue og spisestue med bord til 10 samt et bryggers med vaskemaskine og strygejern og bræt.

Anneks med et soveværelse med eget badeværelse. 

På førstesalen to dobbeltværelser med egne badeværelser (det ene med jacuzzi) samt to værelser med to senge og egne badeværelser.

Huset har et centralt airconditionanlæg, som kan styres separat i de enkelte rum. Mulighed for at leje barneseng og højstol mod tillæg.

Boligen kan lejes udenfor juli og august samt påske og jul med et minimum på 4 nætter (på forespørgsel). 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine
Opvaskemaskine

Vis alle 24 faciliteter

Villa Bibbianello, Toscana

5 soveværelser,
10 personer,
5 badeværelser,
240 m² ,
Pool 15 x 5 meter
( åben fra 22/4 til 7/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.