Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor, elegant indrettet villa med pool og aircondition i området mellem Siena og den berømte brunello-vinby, Montalcino i Toscana.

Villa Bibbianello ligger med en storslået udsigt udover et let bakket landskab, som naboejendommen, en anerkendt vingård, bl.a. bruger til dyrkning af deres vin.

Villa Bibbianello er en traditionel toscansk landejendom, som i 2005 blev totalrenoveret af de nuværende ejere, et arkitektpar, som med brug af de oprindelige materialer, har skabt en meget smagfuld villa. Indretningen er personlig med et spændende mix af gammelt og nyt. Udendørs er der ligeledes tænkt over detaljerne, hvor man kan sidde på den overdækkede terrasse og se ud på den store pool med  panoramaudsigt til vinmarker og det bakkede toscanske landskab. Mod tillæg vil det være muligt at få en kok til at komme og stå for madlavningen en eller flere gange, ligesom det vil være muligt at få rengjort huset i løbet af opholdet.

Villa'en ligger tæt på en lille by med en restaurant (500 meter) og kun 3,5 km fra huset ligger den noget større by, Buonconvento med supermarked, butikker, restauranter og caféer. Den berømte vinby, Montalcino ligger 20 min. i bil fra huset (18 km) og 30 km mod nord finder man Siena. Renæssancebyen, Pienza (30 km) og spa-byen, Bagno Vignoni ligger ligeledes indenfor kort køreafstand fra villa'en (27 km). Områdets anden kendte vinby finder man 45 km fra Villa Bibbianello. 

Villa Bibbianello er en villa i to plan, som i stueetagen består af  entré, et stort, veludstyret spisekøkken med udgang til terrassen. I køkkenet er der både et gaskomfur og et traditionelt brændefyret komfur. Opholdsstue og spisestue med bord til 10 samt et bryggers med vaskemaskine og strygejern og bræt.

Anneks med et soveværelse med eget badeværelse. 

På førstesalen to dobbeltværelser med egne badeværelser (det ene med jacuzzi) samt to værelser med to senge og egne badeværelser.

Huset har et centralt airconditionanlæg, som kan styres separat i de enkelte rum. Mulighed for at leje barneseng og højstol mod tillæg.

Boligen kan lejes udenfor juli og august samt påske og jul med et minimum på 4 nætter (på forespørgsel). 

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder
Forbrug af gas, vand og el (normalt forbrug)
Slutrengøring inkluderet, hvis huset afleveres rengjort ellers vil der være et tillæg på 200 euro
Depositum lægges i kontanter og tilbagebetales med en bankoverførsel indenfor en uge (hvis huset er forladt uden skader)
Internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine
Opvaskemaskine

Vis alle 24 faciliteter

Villa Bibbianello,
Toscana - Buonconvento

5 soveværelser,
10 personer,
5 badeværelser,
240 m²
Pool 15 x 5 meter
( åben fra 22/4 til 7/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt