Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor villa på 240 m² med privat pool og en enestående panoramaudsigt over det bakkede toscanske landskab i området mellem Siena og Pisa i det nord-vestlige Toscana.

Villa Belvedere er et stort, klassisk, toscansk landhus, som er blevet renoveret med god smag, hvor den traditionelle byggestil tydeligt fremstår med store loftsbjælker og den gamle pejs. Huset er elegant indrettet med en god blanding af antikke og nye møbler. Villaen råder over en stor have med gode udeområder, en pizzaovn og en stor pool på 11,50 x 4,80 meter med solsenge og parasoller.

Navnet "Belvedere", som betyder smuk udsigt, er ikke tilfældigt valgt, da huset ligger med en storslået udsigt over det typiske toscanske landskab. Villaen ligger i rolige og fredelige omgivelser og adgang til villaen foregår via en grusvej på 600 meter.  

Villaen ligger godt i forhold til  besøg i de historiske byer San Gimignano (15 km) og Volterra (15 km). Spa-byen Gambassi Terme ( med indkøb, restauranter og barer ligger kun 9 km fra huset og Toscanas store klassiske byer, Pisa (62 km), Siena (53 km) og Firenze (61 km) ligger lige omkring en times kørsel fra Villa Belvedere. 

Villa på 240 m² i to plan som i stueplanet består af et rummeligt køkken med alle faciliteter såsom ovn, komfur, opvaskemaskine, køl/frys, mikroovn, filter-kaffemaskine, kedel, juiceprsser og brødrister). Et dobbeltværelse med eget bad og toilet.

På førstesalen finder man en stor opholdsstue med pejs, tv og dvdafspiller, to værelser med hver to senge, et dobbelt værelse samt to badeværelser - et med brus og et med kar.

Vaskerum og pizzaovn er til fri afbenyttelse. Gratis internet.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Kaffemaskine
Elkedel
Blender

Vis alle 20 faciliteter

Villa Belvedere, Toscana

4 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
240 m² ,
Pool 11,50 x 4,80 meter
( åben fra 5/5 til 7/10 )
65 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.