Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor villa på 240 m² med privat pool og en enestående panoramaudsigt over det bakkede toscanske landskab i området mellem Siena og Pisa i det nord-vestlige Toscana.

Villa Belvedere er et stort, klassisk, toscansk landhus, som er blevet renoveret med god smag, hvor den traditionelle byggestil tydeligt fremstår med store loftsbjælker og den gamle pejs. Huset er elegant indrettet med en god blanding af antikke og nye møbler. Villaen råder over en stor have med gode udeområder, en pizzaovn og en stor pool på 11,50 x 4,80 meter med solsenge og parasoller.

Navnet "Belvedere", som betyder smuk udsigt, er ikke tilfældigt valgt, da huset ligger med en storslået udsigt over det typiske toscanske landskab. Villaen ligger i rolige og fredelige omgivelser og adgang til villaen foregår via en grusvej på 600 meter.  

Villa Belvedere ligger helt separat, men er en del af en 800 hektar landejendom, Fattoria La Striscia, som producerer rødvine, olivenolie og korn. I nærområdet ligger flere gode restauranter og vingårde, hvor man kan deltage i smagninger.

Villaen ligger godt i forhold til  besøg i de historiske byer San Gimignano (15 km) og Volterra (15 km). Spa-byen Gambassi Terme ( med indkøb, restauranter og barer) ligger kun 9 km fra huset og Toscanas store klassiske byer, Pisa (62 km), Siena (53 km) og Firenze (61 km) ligger lige omkring en times kørsel fra Villa Belvedere.  

Boligens indretning

Villa på 240 m² i to plan som i stueplanet består af et rummeligt køkken med alle faciliteter såsom ovn, komfur, opvaskemaskine, køl/frys, mikroovn, filter-kaffemaskine, kedel, juiceprsser og brødrister. Et dobbeltværelse med eget bad og toilet.

På førstesalen finder man en stor opholdsstue med pejs, tv og dvdafspiller, to værelser med hver to senge, et dobbelt værelse samt to badeværelser - et med brus og et med kar.

Vaskerum og pizzaovn er til fri afbenyttelse. Gratis internet.

Det vil ikke være tilladt at oplade elbilen i huset, men ejerene vil give vejledning om, hvor det kan gøres. 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Kaffemaskine
Elkedel
Blender

Vis alle 20 faciliteter

Villa Belvedere,
Toscana - Gambassi

4 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
240 m²
Pool 11,50 x 4,80 meter
( åben fra 4/5 til 26/10 )
65 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt