Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa til 12 personer med pool og aircondition i det centrale Toscana tæt på byer som Siena, Cortona og Arezzo og under to kilometer fra en af Toscanas mere oversete middelalderbyer, Lucignano med restauranter, barer og indkøb,

Villa Bellaria er en elegant og velholdt villa omgivet af oliventræer, vinmarker og en have med mange træer og gode muligheder for at nyde frokosten i skyggen under pergolaen eller sidde og grille de lune sommeraftener. I haven ligger en stor, indhegnet pool og husdyr er velkomne (dog ikke i poolen). Ejerene har ved istandsættelsen gjort meget ud af at gøre boligen klimavenlig med f.eks. brug af solceller til elproduktion og opsamling af regnvand. Der er også tænkt på børnene med en lille legeplads samt en indhegnet pool. 

Ejerne af villaen er to søstre i en familie, som har drevet landbrug på en nærliggende gård i mange generationer. Gården er i dag et stort økologisk landbrug med vinmarker (Chianti og IGT), oliventræer samt korn, grøntsager og urter, som kan købes af ejerne. Det vil også være muligt at få en lokal kok til at komme og stå for en eller flere middage, frokost eller morgenmad. 

Villa’en er et ideelt udgangspunkt for udflugter til Chianti-området, det sydlige Toscana, og byer som Siena, Firenze (90 km) og Arezzo. Villaen er med sine mange værelser ideel til flere familier eller gruppen af venner, som rejser sammen.

Villa Bellaria er en fritliggende villa med 12 sengepladser (mulighed for 1 ekstra seng mod tillæg).

I stueplanet et stort åbent rum som indeholder en opholdsstue med pejs, en spisestue og et velfungerende stort køkken med opvaskemaskine, elektrisk ovn, mikroovn, kaffemaskine (dansk), brødrister. Fra køkkenet er der udgang til en portico (overdækket terrasse), hvor det er muligt at sidde og nyde middagen. Desuden er her et dobbeltværelse med badeværelse med bruser, som er kørestolsegnet og et dobbeltværelse med et brusebadeværelse. Hertil kommer et gæstetoilet.

På førstesalen finder man et dobbeltværelse, som har eget badeværelse med spakar, et dobbeltværelse med brusebadeværelse, et dobbeltværelse med et lille brusebadeværelse et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser.

Alle soveværelser har aircondition.


Faciliteter

Fælles pool
Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister

Vis alle 25 faciliteter

Villa Bellaria, Toscana

6 soveværelser,
12 personer,
6 badeværelser,
m² ,
Pool 4,5 x 9 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.