Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa til 12 personer med pool og aircondition i det centrale Toscana tæt på byer som Siena, Cortona og Arezzo og under to kilometer fra en af Toscanas mere oversete middelalderbyer, Lucignano med restauranter, barer og indkøb,

Villa Bellaria er en elegant og velholdt villa omgivet af oliventræer, vinmarker og en have med mange træer og gode muligheder for at nyde frokosten i skyggen under pergolaen eller sidde og grille de lune sommeraftener. I haven ligger en stor, indhegnet pool og husdyr er velkomne (dog ikke i poolen). Ejerene har ved istandsættelsen gjort meget ud af at gøre boligen klimavenlig med f.eks. brug af solceller til elproduktion og opsamling af regnvand. Der er også tænkt på børnene med en lille legeplads samt en indhegnet pool. 

Ejerne af villaen er to søstre i en familie, som har drevet landbrug på en nærliggende gård i mange generationer. Gården er i dag et stort økologisk landbrug med vinmarker (Chianti og IGT), oliventræer samt korn, grøntsager og urter, som kan købes af ejerne. Det vil også være muligt at få en lokal kok til at komme og stå for en eller flere middage, frokost eller morgenmad. 

Villa’en er et ideelt udgangspunkt for udflugter til Chianti-området, det sydlige Toscana, og byer som Siena, Firenze (90 km) og Arezzo. Villaen er med sine mange værelser ideel til flere familier eller gruppen af venner, som rejser sammen.

Villa Bellaria er en fritliggende villa med 12 sengepladser (mulighed for 1 ekstra seng mod tillæg).

I stueplanet et stort åbent rum som indeholder en opholdsstue med pejs, en spisestue og et velfungerende stort køkken med opvaskemaskine, elektrisk ovn, mikroovn, kaffemaskine (dansk), brødrister. Fra køkkenet er der udgang til en portico (overdækket terrasse), hvor det er muligt at sidde og nyde middagen. Desuden er her et dobbeltværelse med badeværelse med bruser, som er kørestolsegnet og et dobbeltværelse med et brusebadeværelse. Hertil kommer et gæstetoilet.

På førstesalen finder man et dobbeltværelse, som har eget badeværelse med spakar, et dobbeltværelse med brusebadeværelse, et dobbeltværelse med et lille brusebadeværelse et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser.

Alle soveværelser har aircondition.


Faciliteter

Fælles pool
Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister

Vis alle 25 faciliteter

Villa Bellaria,
Toscana - Lucignano

6 soveværelser,
12 personer,
6 badeværelser,
Pool 4,5 x 9 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt