Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor renoveret landvilla til 10 personer med pool i udkanten af den lille landsby, San Ginese, kun 10 km fra Lucca's historiske centrum i det nordlige Toscana.

Villa San Ginese har den gode kombination af at have en fin landlig beliggenhed med udsigt over det toskanske landskab - og samtidig have fordelen af at ligge tæt på flere lokale restauranter, at være i kort køreafstand til et supermarked og flere gode vingårde og ikke mindst kun at ligge 9 km fra Lucca's charmerende historiske bykerne. 

Det store gamle landhus på 300 m2 er blevet gennemgribende renoveret med materialer af god kvalitet. Indretningen er enkel og pæn i de store rum med god plads. Rundt om huset ligger en stor have (delvist indhegnet) med langt kig udover landskabet. Fra villaen nyanlagte overdækkede terrasse kan man se ned på den ligeledes nyanlagte pool. Huset er opgraderet med wifi, opvaskemaskine og vaskemaskine og er meget velegnet til den store familie eller flere familier, som rejser sammen. Trækulsovn til pizza og foccaciabagning. 

Udover Lucca ligger byer som Pisa (23 km), Pistoia og Firenze (68 km) indenfor fornuftig køreafstand. Den lille hyggelige middelalderby og vincentrum, Montecarlo (15 km) og Middelhavet (35 km) er ligeledes muligheder for en udflugt.

Mulighed for at få et par ekstra senge, så det samlede antal kommer op på 12 personer (mod tillæg).

Villa San Ginese er et ttort fritliggende stenhus med entre, opholdsstue, tv, video, radio. Badeværelse med bruser, pejs samt køkken med opvaskemaskine og et bryggers med vaskemaskine.

Første sal med et værelse med to senge, et dobbeltværelse med en dobbelseng og en enkelt seng, et dobbeltværelse med badeværelse med bruser samt et stort badeværelse med kar og to håndvaske.

På øverste etage et gennemgangsrum med en dobbeltseng (sovesofa) og mulighed for en ekstra seng (mod tllæg) og et dobbeltværelse samt et badeværelse med bruser.

Villaen kan lejes til reduceret pris for max 6 personer, hvor 2 soveværelser lukkes af.

Stor plads foran huset lukket med store automatiske jernlåger, hvor ejerens hus også ligger. Dette hus benyttes meget sjældent af ejeren som bor i udlandet.

Haven og poolen er reserveret til lejerne af huset.


Faciliteter

Fælles pool *
Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 17 faciliteter
* fællesfaciliteter

Villa San Ginese, Toscana

4 soveværelser,
10 personer,
4 badeværelser,
300 m² ,
Pool 8 x 4 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.