Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Flot renoveret landejendom til 9 + 2 personer med privat pool omgivet af tre hektar med oliventræer og vinmarker ca. 2 km fra middelalderbyen, Monte San Savino i det centrale Toscana mellem Siena og Arezzo.

Villa Agrirosa ligger på en traditionel toscansk landejendom med en smuk panoramisk position (300 m.o.h.) med udsigt over det kuperede landskab i det centrale Toscana. Trods den landlige beliggenhed er ejendommen tæt på den levende, historiske by Monte San Savino med mange restauranter, barer og gode indkøbsmuligheder.

Landstedet består af Villa Agrirosa samt nabohuset, som er beboet af Villa Agrirosa's ejere. De to villaer er fuldstændigt uafhængige med egne indkørsler. Skulle man møde ejerene er det, når de kommer for at rense poolen eller luge i Villa Agrirosa's urtehave med mange grøntsager, som frit kan benyttes af husets gæster. De står også til rådighed, hvis man skulle ønske at få serveret morgenmad eller ønsker at prøve en ægte toscansk landmiddag, baseret på stedets egne og lokale produkter (på forespørgsel mod tillæg).

Villa Agrirosa er en rummelig, veludstyret og komfortabel villa med plads til 9 voksne (og 2 børn under 12). I indretningen er der lagt vægt på det toscanske, landlige udtryk med synlige bjælker, buer og terracottagulve, samt møbler og antikviteter, som stammer fra området. Trods den rustikke stil, er huset opdateret med moderne fornødenheder som opvaskemaskine, vaskemaskine, satellit-tv og wifi-internet. Der er et værelse i underetagen, som har aircondition ellers er der propeller til fri afbenyttelse.

Villa Agrirosas gæster har eksklusiv brug af haven og swimmingpoolen (5 × 10 meter - dybde 1,40 meter), som er møbleret med liggestole og parasoller, samt en overdækket udendørs spiseplads med udsigt og en god grill til de lune sommeraftener.

De spændende byer Arezzo (20 km) og Siena (43 km) er nemt tilgængelige, men også vinbyerne i Chianti og den charmerende vinby, Montepulciano og Cortona (33 km) ligger i kørselsafstand fra villaen. Trasimeno-søen ligger 33 km fra villaen.

Hovedindgangen til huset er gennem en overdækket veranda, indrettet med sofa og lænestole.

I stueetagen er der stue med pejs, sofa, lænestole og TV; lys spisestue med to store franske vinduer, der åbner ud til haven og det omgivende landskab. Et praktisk køkken med ovn, 5-brænder komfur, mikroovn, filterkaffemaskine, espressomaskine, køleskab med fryser, brødrister og opvaskemaskine.  

Et soveværelse med dobbeltseng (ikke-delelig seng) med aircondition og privat badeværelse med bruser. Toilet. 

På første sal er der 2 soveværelser med dobbeltsenge hver med eget badeværelse med bruser; et tresengsværelse (1 enkeltseng 1,20m + 1 dobbeltseng 1,60m) med privat badeværelse med bruser.

Der er et tv i alle soveværelser. 

I lavsæsonen vil det være muligt at leje huset i min. 3 nætter og ned til 7 personer til en reduceret pris - skriv for pris.

Inkluderet i lejeprisen
Forbrug af gas, vand og el (normalt forbrug)
Linned og håndklæder (ugentligt skift)
Vaskemaskine 
2 vugger og højstole
Internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Kaffemaskine
Opvaskemaskine

Vis alle 23 faciliteter

Villa Agrirosa,
Toscana - Monte San Savino

4 soveværelser,
9 personer,
4 badeværelser,
161 m²
Pool 10 x 5 meter
( åben fra 20/4 til 5/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt