Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Flot renoveret landejendom til 9 + 2 personer med privat pool omgivet af tre hektar med oliventræer og vinmarker ca. 2 km fra middelalderbyen, Monte San Savino i det centrale Toscana mellem Siena og Arezzo.

Villa Agrirosa ligger på en traditionel toscansk landejendom med en smuk panoramisk position (300 m.o.h.) med udsigt over det kuperede landskab i det centrale Toscana. Trods den landlige beliggenhed er ejendommen tæt på den levende, historiske by Monte San Savino med mange restauranter, barer og gode indkøbsmuligheder.

Landstedet består af Villa Agrirosa samt nabohuset, som er beboet af Villa Agrirosa's ejere. De to villaer er fuldstændigt uafhængige med egne indkørsler. Skulle man møde ejerene er det, når de kommer for at rense poolen eller luge i Villa Agrirosa's urtehave med mange grøntsager, som frit kan benyttes af husets gæster. De står også til rådighed, hvis man skulle ønske at få serveret morgenmad eller ønsker at prøve en ægte toscansk landmiddag, baseret på stedets egne og lokale produkter (på forespørgsel mod tillæg).

Villa Agrirosa er en rummelig, veludstyret og komfortabel villa med plads til 9 voksne (og 2 børn under 12). I indretningen er der lagt vægt på det toscanske, landlige udtryk med synlige bjælker, buer og terracottagulve, samt møbler og antikviteter, som stammer fra området. Trods den rustikke stil, er huset opdateret med moderne fornødenheder som opvaskemaskine, vaskemaskine, satellit-tv og wifi-internet. Der er et værelse i underetagen, som har aircondition ellers er der propeller til fri afbenyttelse.

Villa Agrirosas gæster har eksklusiv brug af haven og swimmingpoolen (5 × 10 meter - dybde 1,40 meter), som er møbleret med liggestole og parasoller, samt en overdækket udendørs spiseplads med udsigt og en god grill til de lune sommeraftener.

De spændende byer Arezzo (20 km) og Siena (43 km) er nemt tilgængelige, men også vinbyerne i Chianti og den charmerende vinby, Montepulciano og Cortona (33 km) ligger i kørselsafstand fra villaen. Trasimeno-søen ligger 33 km fra villaen.

Hovedindgangen til huset er gennem en overdækket veranda, indrettet med sofa og lænestole.

I stueetagen er der stue med pejs, sofa, lænestole og TV; lys spisestue med to store franske vinduer, der åbner ud til haven og det omgivende landskab. Et praktisk køkken med ovn, 5-brænder komfur, mikroovn, filterkaffemaskine, espressomaskine, køleskab med fryser, brødrister og opvaskemaskine.  

Et soveværelse med dobbeltseng (ikke-delelig seng) med aircondition og privat badeværelse med bruser. Toilet. 

På første sal er der 2 soveværelser med dobbeltsenge hver med eget badeværelse med bruser; et tresengsværelse (1 enkeltseng 1,20m + 1 dobbeltseng 1,60m) med privat badeværelse med bruser.

Der er et tv i alle soveværelser. 

I lavsæsonen vil det være muligt at leje huset i min. 3 nætter og ned til 7 personer til en reduceret pris - skriv for pris.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Kaffemaskine
Opvaskemaskine

Vis alle 23 faciliteter

Villa Agrirosa, Toscana

4 soveværelser,
9 personer,
4 badeværelser,
161 m² ,
Pool 10 x 5 meter
( åben fra 22/4 til 7/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.