Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Agli Olivi er et renoveret landhus med stor pool, aircondition og flot udsigt i de grønne bakker 9 km syd for Lucca i det nordlige Toscana.

Selvom Villa agli Olivi ligger smukt og fredfyldt i landlige omgivelser i et område med oliventræer (deraf navnet), er der ikke mere end en kilometer til nærmeste restaurant og indkøb, ligesom Lucca kun ligger 10 km fra villaen. Villaen, som har plads til 8 personer (9 mod tillæg), er renoveret i respekt for den traditionelle arkitektur og indretningen er enkel og pæn med al moderne komfort såsom internet, aircondition, opvaske- og vaskemaskine. Villaen består af en hovedbygning og et anneks, og er derfor meget velegnet til to familier, der rejser sammen eller til familien med store børn.  

 

Rundt om villaen ligger en velholdt have med gode udeområder, bl.a. en flot udsigtsterrasse til de varme sommeraftener. Huset råder over en stor privat pool på 10 x 4 m med en dybde på 2,40 m – 80 cm. Huset er et godt udgangspunkt for udflugter til områdets charmerende byer som Lucca 10 km), Pisa (28 km), Montecatini, Pistoia og Firenze (73 km). Middelhavets strande ligger kun 33 km fra Villa agli Olivi. 

Beskrivelse af boligen
Villaen består af en hovedbygning og et anneks.

Hovedbygningen består af en spisestue med pejs og tv, et køkken med ovn, køl/frys, opvaskemaskine og et badeværelse med bruser.

Trappe til 1. sal, hvor man finder en enkelt sovesofa i korridoren (mod tillæg), udgang til terrasse med udsigt til pool og bakkerne, et dobbeltværelse (seng 1,40 m), et dobbeltværelse (seng 1,30 m) og et badeværelse med brusekabine.

Via en trappe udenfor huset, kommer man til et anneks som består af opholdsstue med køkkenhjørne og en dobbelt sovesofa, et værelse med to senge og et badeværelse med bruser.

Rum udenfor med vaskemaskine. Myggenet i værelserne.

Parkering på grunden. Vejen op til huset er delvis grusvej på ca. 900 meter.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder
Wifi-internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 18 faciliteter

Villa Agli Olivi,
Toscana - Capannori

3 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
120 m²
Pool 10 m x 4 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
33 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt