Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Agli Olivi er et renoveret landhus med stor pool, aircondition og flot udsigt i de grønne bakker 9 km syd for Lucca i det nordlige Toscana.

Selvom Villa agli Olivi ligger smukt og fredfyldt i landlige omgivelser i et område med oliventræer (deraf navnet), er der ikke mere end en kilometer til nærmeste restaurant og indkøb, ligesom Lucca kun ligger 10 km fra villaen. Villaen, som har plads til 8 personer (9 mod tillæg), er renoveret i respekt for den traditionelle arkitektur og indretningen er enkel og pæn med al moderne komfort såsom internet, aircondition, opvaske- og vaskemaskine. Villaen består af en hovedbygning og et anneks, og er derfor meget velegnet til to familier, der rejser sammen eller til familien med store børn.  

 

Rundt om villaen ligger en velholdt have med gode udeområder, bl.a. en flot udsigtsterrasse til de varme sommeraftener. Huset råder over en stor privat pool på 10 x 4 m med en dybde på 2,40 m – 80 cm. Huset er et godt udgangspunkt for udflugter til områdets charmerende byer som Lucca 10 km), Pisa (28 km), Montecatini, Pistoia og Firenze (73 km). Middelhavets strande ligger kun 33 km fra Villa agli Olivi. 

ning og et anneks.

Hovedbygningen består af en spisestue med pejs og tv, et køkken med ovn, køl/frys, opvaskemaskine og et badeværelse med bruser.

Trappe til 1. sal, hvor man finder en enkelt sovesofa i korridoren (mod tillæg), udgang til terrasse med udsigt til pool og bakkerne, et dobbeltværelse (seng 1,40 m), et dobbeltværelse (seng 1,30 m) og et badeværelse med brusekabine.

 

Via en trappe udenfor huset, kommer man til et anneks som består af opholdsstue med køkkenhjørne og en dobbelt sovesofa, et værelse med to senge og et badeværelse med bruser.

 

Rum udenfor med vaskemaskine. Myggenet i værelser. Parkering på grunden. 

 

Vejen op til huset er delvis grusvej på ca. 900 meter.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 18 faciliteter

Villa Agli Olivi, Toscana

3 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
120 m² ,
Pool 10 m x 4 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
33 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.