Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Tenuta Moriano i Chianti-området i det centrale Toscana er en familiedrevet vingård med en stor pool med børnepool, tennisbane og totalt 10 ferielejligheder.

Den børnevenlige vingård, Tenuta Moriano, ligger smukt i det kuperede landskab i Chianti-området lige syd for Firenze i det nordlige Toscana. De smagfuldt indrettede ferielejligheder ligger naturskønt mellem vinmarker og olivenlunde, afløst af solsikker og andre afgrøder, som hører til vingården af samme navn, som er ejet af familien Panconesi. Lejlighederne har alle egen terrasse med mulighed for at sidde ude og spise. Fra området er der en enestående solnedgang.

Den gamle toscanske vingård har produktion af (gode) rød- og hvidvine (DOCG og IGT), grappa og olivenolie, og det vil være muligt at deltage i smagninger af de lokale vine (3 eller 5 vine med snack eller frokost) og det vil være muligt at få en rundvisning i vinmarkerne sammen med enten frokost eller middag (på bestilling mod tillæg). 

På ankomstdagen lørdag i højsæsonen vil det være muligt at deltage i et middagsarrangement (buffet), søndag morgen bliver der arrangeret morgenmad (ved nok tilmeldinger - ellers kan morgenmad leveres til lejligheden). Der er i løbet af ugen forskellige arrangementer med mad og vin. Man vil kunne leje cykler (også elcykler) samt kunne deltage i udflugter, som ejerne arrangerer (restaurant og services mod tillæg - program kan variere i forhold til sæson og vejret).

Tenuta Moriano består 10 lejligheder, alle indrettet i rustik toskansk stil, hver med eget udeområde og et velfungerende køkken samt adgang til en stor pool og en børnepool samt fodboldmål og trampolin. Overdækket parkering til alle lejligheder.

De forskellige aktiviteter på Tenuta Moriano kan bestilles ved ankomsten, dog skal buffeten lørdag i højsæsonen helst bestilles hjemmefra. Mulighed for at medbringe mindre husdyr (på forespørgsel).

Mulighed for at leje en barneseng (mod tillæg).

I området ligger flere restauranter og vingårde.

Det vil i lav- og mellemsæson være muligt at leje lejlighederne i minimum 3 nætter, mens det i højsæsonen vil være muligt at leje fra lørdag til lørdag i minimum 7 nætter.

Tenuata Moriano ligger strategisk godt for besøg i Firenze (35 km), San Gimignano (26 km) og Siena (49 km), ligesom byer som Pisa (75 km) og Lucca (78 km) er mulige udflugtsmål. Livorno ved Middelhavet ligger 75 km fra vingården.

 

Leonardo er en treværelses lejlighed i stueplan med opholdsrum med køkken, spiseplads og en dobbelt sovesofa.

Et dobbeltværelse med eget badeværelse med kar, et værelse med to senge og et badeværelse med bruser.

 

Privat overdækket terrasse med spisebord og stole.


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Italiensk kaffekoger
Elkedel
Vaskeri *
Satellit-tv
Ventilator
Pengeboks *
Husdyr tilladt

Vis alle 17 faciliteter
* fællesfaciliteter

Tenuta Moriano - Leonardo, Toscana

2 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
52 m² ,
Pool
( åben fra 1/5 til 15/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.