Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

San Giuseppe er et landsted med 6 villaer, som ligger mellem de toscanske byer Radicofani og Pitigliano tæt på Val d'Orcia naturparken med udsigt til skråningerne af den udslukte vulkan Monte Amiata på grænsen mellem de to regioner Lazio og Toscana i det centrale Italien.

Ejendommen består af 6 villaer, som kun kan lejes samlet, hvor man vil have hele stedet, pool og have for sig selv. Hele komplekset ligger med en storslået 360° udsigt over det karakteriske syd-toscanske landskab. Swimmingpoolen på 12 x 6 meter og de store fællsområder med den overdækkede patio er det helt store plus ved San Giuseppe. Her kan man sidde i skygge ved grillen og spise alle måltider til den flotte udsigt. 

De 6 villaer er alle pænt indrettet og renoveret i den traditionelle toscanske stil og alle lejligheder med undtagelse af Gelsomino er udstyret med en vaskemaskine. Alle lejligheder er udstyret med wi-fi-forbindelse i og uden for bygningen, hårtørrer, videoovervågning, opvaskemaskine, køleskab og fryser, pengeskab, tv, ovn. Hallen og køkkenet i Glicine-lejligheden kan bruges som fællesarealer. Ejendommen er omgivet af en lukket have med elektrisk port og der er 4 mountainbikes til rådighed ligesom forskelligt fitness udstyr.

Landstedet er et godt udgangspunkt for ture ind i det sydlige Toscana – den nærmeste toscanske by, den charmerende  Piancastagnaio, ligger 7 km fra boligen, San Casciano dei Bagni, med de flotte termalbade ligger 17 km fra huset, vinbyen Montalcino ligger 50 km væk, mens Montepulcian er 43 km fra landstedet. Der er gode muligheder for udflugter sydpå ind i Lazio (f.eks. den hyggelige gamle by, Acquapendente, og østpå i Umbrien (grænsen ligger 15 km fra huset), hvor Orvieto er et besøg værd (43 km). Den fantastiske klippeby, Pitigliano (34 km), er også et besøg værd, ligesom en tur til Middelhavet ved Maremma (80 km) kunne være målet for en dagstur. Både Roms lufthavn (170 km) og Firenze lufthavn (120 km) kan bruges, hvis man flyver. 

Detaljer om boligen

Fritliggende landejendom med 21 + 1 sengepladser fordelt på 6 villaer.

Casina Ginestra med 4 sengepladser i stueetagen stor stue med sovesofa, tv og udgang til haven, køkken med ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine og direkte udgang til den eksterne loggia, et badeværelse med brusebad og vaskemaskine. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge, et badeværelse med stort brusebad.

Casina Margherita med 3 sengepladser stor stue med sovesofa, TV, tekøkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine og vaskemaskine, direkte udgang til den eksterne loggia. På mezzaninen et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med en queensize-seng, et badeværelse med bruser.

Casina Gelsomino med 2 sengepladser i dobbeltseng i stueetagen, tv og tekøkken med ovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine og direkte udgang til den eksterne loggia, et badeværelse med stort brusebad.

Casina Lillà med 4 sengepladser  i stueetagen stor stue med tekøkken med TV, ovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine, med udgang til den eksterne loggia. På mezzaninen et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge, et stort badeværelse med et stort brusebad.

Casina Rosa med 4 sengepladser, stor stue med sovesofa, TV og udgang til den eksterne loggia, et stort køkken med udgang til en ekstern loggia med ovn og opvaskemaskine, et badeværelse med bruser. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge, et badeværelse med badekar.

Casina Glicine med 4 sengepladser: Stue med mezzanin med mulighed for en dobbeltseng, TV, køkken med ovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine, udgang til udendørs loggia, stort badeværelse med bruser og romersk badekar, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge og et badeværelse med brusebad og vaskemaskine.

Mulighed for at benytte en opvarmet whirlpool (mod tillæg).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Overvågningskameraer
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Satellit-tv

Vis alle 20 faciliteter

San Giuseppe,
Toscana - Piancastagnaio

11 soveværelser,
22 personer,
9 badeværelser,
400 m²
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 1/5 til 31/10 )


Boligens beliggenhed