Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Podere Torre er en klassisk toskansk landvilla med pool og 3 lejligheder, som udlejes samlet. Villaen ligger i området syd for Pisa i det nordlige Toscana centralt for besøg i hele Toscana med byer som Pisa, Lucca og Middelhavet indenfor køreafstand.

Podere Torre er et flot renoveret landhus i den traditionelle toscanske stil i to etager med gode udeområder f.eks. en bevokset pergola, hvor middagen kan nydes på varme sommerdage. Huset råder over en stor (saltvandsrenset) pool og er omgivet af oliventræer og en privat, ugenert have. Indretningen er god og holdt i den lokale stil med gode store rum og moderne bekvemmeligheder såsom opvaskemaskine, tv og internet. Omkring huset ligger en privat skov, hvor det er muligt at vandre. Aircondition i den ene af lejlighederne (på første sal).

Beliggenheden er ugenert landlig, men samtidig med mulighed for at tage på udflugt til alle de store toskanske seværdigheder som Lucca, Pisa (43 km), Firenze (60 km), Volterra (40 km) og San Gimignano (42 km). Havet ligger 50 km fra huset.

Skulle man have et par heste med på turen til Toscana, findes der 2 hestebokse på grunden. 

 

Fritliggende landhus med 10 + 2 sengepladser fordelt på 3 lejligheder.

En lille lejlighed i stueplanet med egen indgang, opholdsstue, et dobbeltværelse, et badeværelse med bruser og en veranda med mulighed for at spise ude.

Lejlighed på første sal med stor opholdsstue med pejs og aircondition, stort køkken med opvaskemaskine, køleskab og ovn, et dobbeltværelse, et værelse med en enkeltseng og dobbelt sovesofa samt et badeværelse med bruser og kar.

Lejlighed i stueplanet med en stor opholdsstue med spiseafdeling og køkkenhjørne med opvaskemaskine, ovn og køleskab, et dobbeltværelse, et stort dobbeltværelse med en enkelt seng, et badeværelse med kar, bruser og vaskemaskine samt et bad med bruser. Denne lejlighed er mest egnet til en familie, da det store soveværelse er et gennemgangsrum (som dog kan aflukkes i forhold til de øvrige rum).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine

Vis alle 20 faciliteter

Podere Torre, Toscana

5 soveværelser,
12 personer,
4 badeværelser,
450 m² ,
Pool 10 x 6 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.