Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa til 6 personer (4 + 2) med privat pool med en storslået udsigt over dalen i det nordlige Toscana mellem Pisa og Lucca. Villaen ligger kun 1,5 km fra Buti med indkøb og restauranter.

Podere San Martino ligger i højdedragene i området mellem Pisa og Lucca i et landskab, som er domineret af dyrkning af oliventræer. Det renoverede landhus ligger på en skrånende grund, hvor man fra terrasserne og den store, saltvandsrensede, pool har en enestående panoramaudsigt, hvor man på dage med klart vejr kan se helt til Volterra og Pisa.

Villaen er renoveret for nylig og indrettet i en praktisk og enkel (toskansk) landstil. Villaen råder over en vaskemaskine, opvaskemaskine, gratis wifi, satellit-tv, flere terrasser med muret grill og trækulsovn, udendørs bruser samt myggenet for alle vinduer. Barneseng (mod tillæg), barnestol, et babybadekar og klapvogn er til gæsternes rådighed.

I den nærliggende landsby Buti (1,5 km) finder man alt, hvad man behøver (dagligvarer, restauranter osv.), ligesom de store byer, Lucca og Pisa, ligger henholdsvis 20 og 28 km fra villaen. På forespørgsel (og mod betaling) vil det være muligt at få guidede ture på mountainbike eller racercykel i omgivelserne med ture til f.eks. Monte Serra, Volterra... bl.a. med en tidligere italienske mester. Det vil ligeledes være muligt at tage på dagsture til de kendte byer i Toscana: Firenze (74 km), Siena eller til kysten (Marina di Pisa 40 km). Kæledyr er velkomne mod tillæg (have indhegnet).

Boligens indretning

Indgang i øvre plan: Spisestue-køkken med komfur, ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, spisebord, rum med ildsted og sofa, satellit-TV, udsigtsterrasse (overdækket) med bord og stole. 1 badeværelse, trappe til nederste etage (også stueetagen, pga. stejl grund) 1 dobbeltværelse med garderobe, kommode, bryggers med vaskemaskine, 1 badeværelse med bruser, WC, bidet, 1 gennemgangsværelse (kan ikke lukkes) med 1 dobbelt sovesofa, udgang på haven, 1 soveværelse med to senge, skab, adgang til 1 badeværelse med bruser, WC, bidet (direkte adgang fra swimmingpoolen til dette badeværelse), overdækket veranda (ca. 15 kvm) med loungemøbler.
Loungemøbler, solsenge og liggestole ved poolen.

Inkluderet i lejemålet
Linned og håndklæder - herefter betales pr. skift efter ønske
Internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 21 faciliteter

Podere San Martino,
Toscana - Buti

2 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
140 m²
Pool 9 x 6 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
40 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt