Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa til 6 personer (4 + 2) med privat pool med en storslået udsigt over dalen i det nordlige Toscana mellem Pisa og Lucca. Villaen ligger kun 1,5 km fra Buti med indkøb og restauranter.

Podere San Martino ligger i højdedragene i området mellem Pisa og Lucca i et landskab, som er domineret af dyrkning af oliventræer. Det renoverede landhus ligger på en skrånende grund, hvor man fra terrasserne og den store, saltvandsrensede, pool har en enestående panoramaudsigt, hvor man på dage med klart vejr kan se helt til Volterra og Pisa.

Villaen er renoveret for nylig og indrettet i en praktisk og enkel (toskansk) landstil. Villaen råder over en vaskemaskine, opvaskemaskine, gratis wifi, satellit-tv, flere terrasser med muret grill og trækulsovn, udendørs bruser samt myggenet for alle vinduer. Barneseng (mod tillæg), barnestol, et babybadekar og klapvogn er til gæsternes rådighed.

I den nærliggende landsby Buti (1,5 km) finder man alt, hvad man behøver (dagligvarer, restauranter osv.), ligesom de store byer, Lucca og Pisa, ligger henholdsvis 20 og 28 km fra villaen. På forespørgsel (og mod betaling) vil det være muligt at få guidede ture på mountainbike eller racercykel i omgivelserne med ture til f.eks. Monte Serra, Volterra... bl.a. med en tidligere italienske mester. Det vil ligeledes være muligt at tage på dagsture til de kendte byer i Toscana: Firenze (74 km), Siena eller til kysten (Marina di Pisa 40 km). Kæledyr er velkomne mod tillæg (have indhegnet).

Boligens indretning

Indgang i øvre plan: Spisestue-køkken med komfur, ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, spisebord, rum med ildsted og sofa, satellit-TV, udsigtsterrasse (overdækket) med bord og stole. 1 badeværelse, trappe til nederste etage (også stueetagen, pga. stejl grund) 1 dobbeltværelse med garderobe, kommode, bryggers med vaskemaskine, 1 badeværelse med bruser, WC, bidet, 1 gennemgangsværelse (kan ikke lukkes) med 1 dobbelt sovesofa, udgang på haven, 1 soveværelse med to senge, skab, adgang til 1 badeværelse med bruser, WC, bidet (direkte adgang fra swimmingpoolen til dette badeværelse), overdækket veranda (ca. 15 kvm) med loungemøbler.
Loungemøbler, solsenge og liggestole ved poolen.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 21 faciliteter

Podere San Martino, Toscana

2 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
140 m² ,
Pool 9 x 6 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
40 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.