Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Podere La Valle er en traditionel landejendom med stor pool og 18 sengepladser fordelt på 4 lejligheder, hvorfor villaen er yderst velegnet til generationsturen eller flere familier, som vil en tur til Toscana uden at skulle betale en formue eller dele pool og andre faciliteter med andre.

Smukt renoveret gammelt landhus med pool i det sydlige Toscana med pool og 4 lejligheder med plads til 12 + 6 personer (udlejes kun samlet). Her er vi midt i det landskab, som de fleste forbinder med Toscana: Bakker med kornmarker, olivenlunde og skov. Grusvejen op til huset går gennem bakkerne med det dominerende Tentennano-fort i Castiglione d’Orcia (restaurant og indkøb) og den lille middelalder-by, Rocca d’Orcia i baggrunden højt over dalen. Huset er et traditionelt landhus fra området, som er blevet sat flot i stand og indrettet i den lokale stil i rustik toscansk charme. Ejerne producerer en god olivenolie og vin (doc Orcia), og arrangerer smagninger og sælger af produkterne.

Beliggenheden er rigtig god til besøg i det sydlige Toscana med byer som renæssancebyen Pienza (16 km), vinområderne ved Montalcino (24 km) og Montepulciano (25 km) og den lille Spa-by Bagno Vignoni (8 km) indenfor kort køreafstand. Siena (55 km) og Chianti-området kan ligeledes nås på en eftermiddagstur.

Fritliggende landhus med 12 + 6 sengepladser opdelt i fire lejligheder, som udlejes samlet dvs. der vil ikke være andre på stedet.

Azzurro med 2 + 2 sengepladser i stueplanet med en opholdsstue med pejs, tv, køkkenhjørne og sovesofa. Hertil kommer et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser.

Giallo med 2 + 3 sengepladser i stueplanet med en stor opholdsstue med dobbelt sovesofa og en enkelt sofaseng, tv, køkkenhjørne og en hems med dobbeltværelse og et badeværelse med bruser.

Verde med 4 + 2 sengepladser i stueplanet med opholdsstue med sovesofa, pejs, tv og køkkenhjørne. På førstesalen et dobbeltværelse og et værelse med to senge og et badeværelse med bruser.

Rosso med 4 + 2 sengepladser i stueplanet med en opholdsstue med køkkenhjørne, en stor overdækket terrasse, to dobbeltværelser og to badeværelser med bruser.

Opvaskemaskine i alle lejligheder samt et vaskerum med vaskemaskine.

De tre førstnævnte lejligheder ligger i hovedhuset, mens den sidste lejlighed ligger i huset ved poolen, hvor der er en terrasse, som man normalt vil benytte til fællesmiddage og grillaftener.

Overdækket parkering. 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Opvaskemaskine
Vaskeri
Satellit-tv
Husdyr tilladt
Slutrengøring inkluderet
Linned og håndklæder til rådighed
Forbrug

Vis alle 15 faciliteter

Podere La Valle, Toscana

6 soveværelser,
18 personer,
5 badeværelser,
300 m² ,
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.