Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Restaureret stenhus til 5 personer med privat pool med en flot, naturskøn, beliggenhed mellem Lucca og Firenze i det bakkede landskab over den kendte Spa-by, Montecatini Terme.

Podere L'Istrice er et dobbelthus med egen indgang, hvor husets lejere råder over egen, indhegnet, have med privat pool og overdækket terrasse - alt med en flot udsigt over dalen mod den lille by, Mozza e Cozzile.

På forsiden af huset har man en overdækket veranda med et stort træbord og stole til spisning, hvor man kan side og grille i de lune sommeraftener. Det gamle stenhus er omgivet af en velplejet, fuldstændig indhegnet have (trådhegn 1,30 m højt) med forskellige blomster og krydderurter. Huset har en elegant swimmingpool, som er delvist nedgravet (3,80 x 7,90 1,20 m dyb) med liggestole og parasol. Parkering på grunden.

 For at komme frem til villaen kører man ad en 1,5 km grusvej gennem skoven.

 Val di Nievole, som dalen hedder, er et storslået naturområde halvvejs mellem Lucca og Pistoia, hvorfra der er gode muligheder for dagsture rundt i Toscana for at besøge Firenze (55 km), Pisa (52 km) og Lucca (25 km) eller Montecatini Terme (11 km) med mange elegante butikker, mange spa-centre og en golfbane. I nærheden af huset finder man charmerende små landsbyer såsom Buggiano Castello, Uzzano og Massa e Cozzile (3,5 km). Området byder i det hele taget på mulighed for gode gåture, udflugter på mountainbike og lokale restauranter.

Boligens indretning

Podere l'Istrice er totalt på 120 kvadratmeter og består af en indgang i stueetagen, hvor man finder et traditionelt landkøkken med opvaskemaskine, vaskemaskine, komfur, lille elektrisk ovn, køleskab med fryser, pejs, brændeovn og lille træbord. En rummelig spise-/opholdsstue med et stort træbord, Satellit -tv, lædersofa og lænestole, en brændeovn og udgang til haven. Væggene er med rå sten og lofterne har de traditionelle fritlagte spær.

1. salen nås ad en indendørs stentrappe. Her finder man et badeværelse med bruser, wc/bidet, et soveværelse med dobbeltseng med privat badeværelse (bruser, wc/bidet) og enestående udsigt. Et soveværelse med 1 køjeseng (på forespørgsel er 1 ekstra seng er mulig). Gennemgangsværelse med 1 enkelt sovesofa. På 1. sal har alle værelser terracotta klinkegulv og bjælkelofter. Huset er generelt lyst og velholdt. Indretningen er i en varm og personlig stil.

 

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder
Forbrug af gas, vand og el (normalt forbrug)
Wifi-internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Kaffemaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Satellit-tv
Husdyr tilladt
Linned og håndklæder til rådighed

Vis alle 16 faciliteter

Podere L'Istrice,
Toscana - Massa e Cozzile

2 soveværelser,
5 personer,
2 badeværelser,
120 m²
Pool 3,80 x 7,90 meter


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt