Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Restaureret stenhus til 5 personer med privat pool med en flot, naturskøn, beliggenhed mellem Lucca og Firenze i det bakkede landskab over den kendte Spa-by, Montecatini Terme.

Podere L'Istrice er et dobbelthus med egen indgang, hvor husets lejere råder over egen, indhegnet, have med privat pool og overdækket terrasse - alt med en flot udsigt over dalen mod den lille by, Mozza e Cozzile.

På forsiden af ??huset finder man en overdækket veranda med et stort træbord og stole til spisning, hvor man kan side og grille i de lune sommeraftener. Det gamle stenhus er omgivet af en velplejet, fuldstændig indhegnet have (trådhegn 1,30 m højt) med forskellige blomster og krydderurter. Huset har en elegant swimmingpool, som er delvist nedgravet (3,80 x 7,90 1,20 m dyb) med liggestole og parasol. Parkering på grunden.

 For at komme frem til villaen kører man ad en 1,5 km grusvej gennem skoven.

 Val di Nievole, som dalen hedder, er et storslået naturområde halvvejs mellem Lucca og Pistoia, hvorfra der er gode muligheder for dagsture rundt i Toscana for at besøge Firenze (55 km), Pisa (52 km) og Lucca (25 km) eller Montecatini Terme (11 km) med mange elegante butikker, mange spa-centre og en golfbane. I nærheden af huset finder man charmerende små landsbyer såsom Buggiano Castello, Uzzano og Massa e Cozzile (3,5 km). Området byder i det hele taget på mulighed for gode gåture, udflugter på mountainbike og lokale restauranter.

Boligens indretning

Podere l'Istrice er totalt på 120 kvadratmeter og består af en indgang i stueetagen, hvor man finder et traditionelt landkøkken med opvaskemaskine, vaskemaskine, komfur, lille elektrisk ovn, køleskab med fryser, pejs, brændeovn og lille træbord. En rummelig spise-/opholdsstue med et stort træbord, Satellit -tv, lædersofa og lænestole, en traditionel varmeovn og udgang til haven. Væggene er med sten og lofterne har de traditionelle fritlagte spær.

1. salen nås ad en indendørs stentrappe. Her finder man et badeværelse med bruser, wc/bidet, et soveværelse med dobbeltseng med privat badeværelse (bruser, wc/bidet) og enestående udsigt. Et soveværelse med 1 køjeseng (på anmodning 1 ekstra seng er mulig). Gennemgangsværelse med 1 enkelt sovesofa. På 1. sal har alle værelser terracotta klinkegulv og bjælkelofter. Huset er generelt lyst og velholdt. Indretningen er i en varm og personlig stil.

 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Kaffemaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Satellit-tv
Husdyr tilladt
Linned og håndklæder til rådighed

Vis alle 16 faciliteter

Podere L'Istrice, Toscana

2 soveværelser,
5 personer,
2 badeværelser,
120 m² ,
Pool 3,80 x 7,90 meter


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.