Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Klassiske landhuse i sten med 3 lejligheder og stor fælles pool i bakkerne over den lille by, Buti mellem Lucca og Pisa i det nordlige Toscana.

Det lille landsted, Podere di Mero, ligger med en storslået udsigt over olivenlunde, skov, vinmarker og i gangafstand fra den lille middelalderby, Buti (1 km), hvor man finder mindre butikker og mange restauranter (den nærmeste ligger 100 meter væk) og caféer.

De to gamle landhuse ligger i en stor have på 7000 m2 med gamle oliventræer, vinranker og mange urter. Her finder man også den store, fælles, swimmingpool (13 m x 6 m, dybde: 1,10 m - 2 meter) med liggestole, parasoller og stole - omkranset af vinmarker med en flot udsigt over landskabet.

De tre lejligheder ligger i to selvstændige stenhuse, som er indrettet i den typiske, enkle, toskanske, rustikke stil og har alle tre eget, private, udeområde med bord og stole (overdækket), hvor man vil kunne sidde ude og spise.

Podere di Mero ligger godt for dagsture til de store kendte byer i Toscana såsom Firenze (70 km), Lucca 22 km, Pisa (25 km) og Siena, ligesom det vil være muligt at køre til strandene i Marina di Pisa (35 km) eller Marina di Vecchiano.
Omgivelserne indbyder til gåture - den lille landsby Buti er et besøg værd eller til en udflugt til Monte Serra (ca. 5 km). Mange vandrestier starter fra den nærliggende landsby, Vicopisano.

Landhus Casolare er selvstændigt hus til 6 + 4 personer (3 soveværelser) på 100 m2

Stueetagen: køkken med spiseplads med sofa, spisebord, tekøkken med komfur, ovn, køleskab / fryser, satellit-TV, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 1 køjeseng og 1 folde-seng, 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet. Trappe til første sal.
1 sal: køkken med spiseplads (komfur, ovn, køleskab / fryser, pejs, spisebord)  sofa, satellit-TV, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 1 køjeseng og 1 folde-seng, 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet.
1. sal kan også nås via en udendørs trappe. Veranda udstyret med bord, stole og grill. Møblerne er i landlig stil, bjælkelofter og terracotta-klinkegulv.

Pool åben til 20.30.

Parkering i haven, WiFi inkluderet. Husdyr ikke tilladt.


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Satellit-tv
Linned og håndklæder til rådighed
Pavillon

Vis alle 13 faciliteter

Podere di Mero - Casolare, Toscana

3 soveværelser,
10 personer,
2 badeværelser,
100 m² ,
Pool 13 x 6 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
36 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.