Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Landhus Casolare er et selvstændigt hus til 6 + 2 personer (3 soveværelser) på Podere di Mero - to klassiske landhuse i sten med 3 lejligheder og stor fælles pool i bakkerne over den lille by, Buti mellem Lucca og Pisa i det nordlige Toscana.

Det lille landsted, Podere di Mero, ligger med en storslået udsigt over olivenlunde, skov, vinmarker og i gangafstand fra den lille middelalderby, Buti (1 km), hvor man finder mindre butikker og mange restauranter (den nærmeste ligger 100 meter væk) og caféer. 

De to gamle landhuse ligger i en stor have på 7000 m2 med gamle oliventræer, vinranker og mange urter. Her finder man også den store, fælles, swimmingpool (13 m x 6 m, dybde: 1,10 m - 2 meter) med liggestole, parasoller og stole - omkranset af vinmarker med en flot udsigt over landskabet.

De to selvstændige stenhuse er indrettet i den typiske, enkle, toskanske, rustikke stil og har alle tre eget, private, udeområde med bord og stole (overdækket), hvor man vil kunne sidde ude og spise. I det ene hus ligger to lejligheder, mens det lille hus, Casolare, ligger frit og har plads til 8 personer. 

Podere di Mero ligger godt for dagsture til de store kendte byer i Toscana såsom Firenze (70 km), Lucca 22 km, Pisa (25 km) og Siena, ligesom det vil være muligt at køre til strandene i Marina di Pisa (35 km) eller Marina di Vecchiano.

Omgivelserne indbyder til gåture - den lille landsby Buti er et besøg værd eller til en udflugt til Monte Serra (ca. 5 km). Mange vandrestier starter fra den nærliggende landsby, Vicopisano.

Beskrivelse af boligen

Landhus Casolare er selvstændigt hus til 6 + 2 personer (3 soveværelser) på 100 m2 med mulighed for opredning til 2 personer mere mod tillæg.

Stueetagen: køkken med spiseplads med sofa, spisebord, tekøkken med komfur, ovn, køleskab / fryser, satellit-TV, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 1 køjeseng og 1 folde-seng, 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet. Trappe til første sal.

1 sal: køkken med spiseplads (komfur, ovn, køleskab / fryser, pejs, spisebord)  sofa, satellit-TV, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 1 køjeseng og 1 folde-seng, 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet. 1. salen kan også nås via en udendørs trappe.

Veranda udstyret med bord, stole og grill. Møblerne er i landlig stil, bjælkelofter og terracotta-klinkegulv.

Pool åben til 20.30.

Parkering på grunden, WiFi inkluderet. Husdyr ikke tilladt.
Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Satellit-tv
Linned og håndklæder til rådighed
Pavillon

Vis alle 13 faciliteter

Podere di Mero - Casolare,
Toscana - Buti

3 soveværelser,
8 personer,
2 badeværelser,
100 m²
Pool 13 x 6 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
36 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt