Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Fritliggende landhus med privat pool i hjertet af det klassiske toscanske landskab i kort afstand fra den lille middelalderby, Montisi, med restauranter og indkøb, syd for Siena i det sydlige Toscana tæt på vinbyer som Montalcino og Montepulciano.

Villa Casello ligger på en lille bakketop og er omgivet af en stor grund på 2500 kvadratmeter med gamle træer og en fantastisk udsigt over markerne i det bakkede landskab.

I haven finder man en stor pool (5 x 10 m, 140 cm dyb) og en god overdækket terrasse med muret grill og udsigt til poolen. Det gamle stenhus er gennemgribende renoveret og smagfuldt indrettet. 

Villaen ligger under en ½ times kørsel fra de to kendte vinbyer, Montepulciano (24 km) og Montalcino (23 km til et glas Brunello) og den smukke, historiske, by, Pienza (14 km), ligger et kvarters kørsel fra villaen. De store byer som Siena , Firenze, Perugia og Rom kan nås på mellem 45 minutter og 2,5 times kørsel (motorvejen ligger 15 min. fra villaen). Havet lidt over en times kørsel væk. Om sommeren finder mange lokale festivaler sted, såsom Giostra di Simone i august i Montisi. For golfspillere er der to golfbaner en halv times kørsel væk.

Boligens indretning

Villa Casello fordeler sig på 160 kvadratmeter fordelt på to etager som kan rumme op til otte personer (med mulighed for en ekstra seng mod tillæg). Villaen består af en stue med spiseplads og pejs, åbent køkken, et soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse med brusebad og toilet, separat toilet, køkken med vaskemaskine, opvaskemaskine, brødrister, espressomaskine, ovn og mikroovn og ekstra køleskab med fryser i stueetagen. På første sal er der et soveværelse med en dobbeltseng og eget badeværelse med bruser, toilet og bidet; 2 soveværelser med 2 enkeltsenge; et badeværelse med bruser, toilet og bidet. Mulighed for at låne en babyseng.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (ugentligt skift)
Forbrug af gas, vand og el (normalt forbrug)
Vugge
Poolhåndklæder
Internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Kaffemaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Linned og håndklæder til rådighed
Forbrug

Vis alle 13 faciliteter

Villa Casello,
Toscana - San Giovanni d'Asso

4 soveværelser,
9 personer,
3 badeværelser,
160 m²
Pool 5 x 10 meter
( åben fra 1/5 til 1/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt