Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Fritliggende landhus med privat pool i hjertet af det klassiske toscanske landskab i kort afstand fra den lille middlelalderby, ??Montisi, med restauranter og indkøb, syd for Siena i det sydlige Toscana tæt på vinbyer som Montalcino og Montepulciano.

Villa Casello ligger på en lille bakketop og er omgivet af en stor grund på 2500 kvadratmeter med gamle træer og en fantastisk udsigt over markerne i det bakkede landskab.
I haven finder man en stor pool (5 x 10 m, 140 cm dyb) og en god overdækket terrasse med muret grill og udsigt til poolen. Det gamle stenhus er gennemgribende renoveret og smagfuldt indrettet. 

Villaen ligger under en ½ times kørsel fra de to kendte vinbyer, Montepulciano (24 km) og Montalcino (23 km til et glas Brunello) og den smukke, historiske, by, Pienza (14 km), ligger et kvarters kørsel fra villaen. De store byer som Siena , Firenze, Perugia og Rom kan nås på mellem 45 minutter og 2,5 times kørsel (motorvejen ligger 15 min. fra villaen). Havet lidt over en times kørsel væk. Om sommeren finder mange lokale festivaler sted, såsom Giostra di Simone i august i Montisi. For golfspillere er der to golfbaner en halv times kørsel væk.

Boligens indretning

Villa Casello fordeler sig på 160 kvadratmeter fordelt på to etager som kan rumme op til otte personer (med mulighed for en ekstra seng mod tillæg). Villaen består af en stue med spiseplads og pejs, åbent køkken, et soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse med brusebad og toilet, separat toilet, køkken med vaskemaskine, opvaskemaskine, brødrister, espressomaskine, ovn og mikroovn og ekstra køleskab med fryser i stueetagen. På første sal er der et soveværelse med en dobbeltseng og eget badeværelse med bruser, toilet og bidet; 2 soveværelser med 2 enkeltsenge; et badeværelse med bruser, toilet og bidet. Mulighed for at låne en babyseng.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Kaffemaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Linned og håndklæder til rådighed
Forbrug

Vis alle 13 faciliteter

Villa Casello, Toscana

4 soveværelser,
9 personer,
3 badeværelser,
160 m² ,
Pool 5 x 10 meter
( åben fra 1/5 til 1/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.