Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Podere Aurora er et flot renoveret stenhus til 8 personer med privat pool i det sydlige Toscana, midt i et af de smukkeste landskaber som Toscana kan byde på. Huset ligger i gangafstand fra den charmerende middelalderby, San Casciano dei Bagni)

Podere Aurora er en lille “podere”, som er en tidligere gård, der er sat i stand med stor respekt for den klassiske toscanske stil med fritlagte spær og tegltag, klinkegulve og den oprindelige pejs. Huset er nænsomt renoveret og er delt op i to lejligheder (med dør i mellem), hvorfor huset er ideelt for to familier, som rejser sammen eller den store familie med behov for god plads. Podere Aurora er omgivet af en dejlig og velplejet have med overdækket terrasse, en god pool og en trækulsovn. I haven har ejerene lavet en lille legeplads til de små.

Placeringen af huset er ideel med en storslået panoramaudsigt på den ene side og byen på den anden. Podere Aurora ligger i gangafstand fra San Casciano dei Bagni (900 meter) med mulighed for (mindre) indkøb og restaurantbesøg. I umiddelbar nærhed af huset (300 meter) springer naturlige varme kilder, som siden romertiden har været brugt til afslappende bade, ligesom det meget elegante kursted, det femstjernede Fonteverde Spa med spacenter, hotel og gourmetrestaurant, ligger ca. 2 km fra huset. Huset ligger omkring to timers kørsel fra Roms lufthavn, mens Firenze ligger ca. 150 km fra villaen. Podere Aurora er et godt udgangspunkt for besøg i det sydlige Toscana med oprindelige kulturlandskaber (Unesco-verdensarven Val d'Orcia) og vinbyerne Montepulciano og Montalcino (men der er også gode vingårde i området), samt ture ind i Umbrien og Lazio og en masse små middelalderbyer, vingårde og varme kilder.

Podere Aurora har totalt 8 + 1 sengepladser og består af to lejligheder, som begge er indrettet med charme og varme i områdets typiske stil. Lejlighederne kan slås sammen, og kan kun lejes samlet.

Lejlighed A har 4 + 1 sengepladser. En stue med køkkenhjørne og enkelt sovesofa, et soveværelse til to, et soveværelse med dobbeltseng, to badeværelser med bruser.

Lejlighed B er til 4 personer og indeholder en stue, et tekøkken, et soveværelse til to og et soveværelse med dobbeltseng, to badeværelser med bruser.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Kaffemaskine
Opvaskemaskine
Satellit-tv
Ventilator
Husdyr tilladt

Vis alle 17 faciliteter

Podere Aurora, Toscana

4 soveværelser,
9 personer,
4 badeværelser,
180 m² ,
Pool 10 x 6 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.