Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor villa med privat pool i udkanten af Chianti-distriktet i det centrale Toscana tæt på provinshovedstaden Arezzo, lige syd for Firenze.

Molino Felice er en typisk landvilla Val di Chiana-dalen med en stor privat pool, ideel til den store familie eller gruppen af venner, hvor også kæledyr er velkomne.

Den autentiske indretning i huset understreger den rustikke charme med de synlige loftsbjælker og omhyggeligt udvalgte toskanske møbler, som alt sammen skaber en hyggelig atmosfære, som man finder på typiske toscanske landsteder. Villaen er omgivet af en stor, indhegnet have som igen er omkranset af det karkateristiske toscanske, bakkede landskab. 

Byer som Arezzo, Siena, Cortona, Montepulciano og Chianti's bakker ligger alle indenfor kort afstand til en udflugt.

Beskrivelse af boligen

Stor ejendom med tre lejligheder, som udlejes samlet med privat pool (hvor der ikke vil være andre lejere):

I hovedejendommen fra haven er der adgang til en stor stue med dobbelt sovesofa, køkken veludstyret med ovn, komfur og køleskab, et lille badeværelse med toilet, håndvask og vaskemaskine, soveværelse med eget badeværelse.

På anden sal finder man et køkken med pejs, 3 soveværelser med dobbeltsenge, badeværelse en suite.

I det lille anneks i haven, som ligger adskilt fra hovedhuset, finder man i stueetagen et køkken kort fra stuen med dobbelt sovesofa, mens soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser ligger på første sal. 

Inkluderet i lejemålet
Linned og håndklæder (startsæt)
Husdyr
Wifi-internet
Barneseng og højstol


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Strygejern
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Hårtørrer
Husdyr tilladt

Vis alle 18 faciliteter

Villa Molino Felice,
Toscana - Civitella in Val di Chiana

5 soveværelser,
14 personer,
6 badeværelser,
300 m²
Pool 12 x 10 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt