Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor historisk villa med privat pool til 16 personer i gangafstand fra den charmerende middelalderby, Lucignano med flere restauranter, barer og mulighed for indkøb. Villaen er ideel for den store familie eller flere familier, der rejser sammen.

Stor villa med pool ved middelalderbyen, Lucignano, i området mellem Siena og Arezzo i det centrale Toscana . Den store landvilla har plads til 16 personer og ligger i gangafstand – kun 800 meter – fra den meget charmerende, og noget oversete, muromkransede, middelalderby, Lucignano i Toscana ved indgangen til Chianti-området.

La Villa er en renoveret landejendom, hvis historie går tilbage til middelalderen. Familien, som har ejet huset i fire generationer, har ved renoveringen bevaret den traditionelle stil både inde og ude og har gjort brug af familiens antikke møbler i en meget gennemført indretning af boligen.

Ejerne arrangerer gerne middage til husets gæster eller afholder et kokkekursus med italiensk-toscanske specialiteter (mod tillæg).

Huset er omgivet af en stor, indhegnet, have med gamle træer, og trods nærheden til Lucignano er omgivelserne landlige med vin, solsikker og andre toscanske afgrøder. Huset ligger perfekt for besøg i Chianti-vinområdet, en udflugt til Siena (39 km), vinbyen Montepulciano (25 km), Cortona, Arezzo (28 km) eller Firenze (90 km), ligesom der er gode muligheder for et spa-besøg eller shopping i et af de store mærkevare outlets i området.

 

La Villa er en fritliggende villa med 12 + 4 sengepladser.

I stueetagen tre store dobbeltværelser hver med eget badeværelse med bruser og med egen indgang fra haven (det ene dobbeltværelse er kørestolsegnet). Et af værelserne har en sovesofa.

På første sal, stort køkken med toscansk pejs, opvaskemaskine, ovn og køleskab, to dobbeltværelser, hver med eget badeværelse med bruser.

På anden etage en lille opholdsstue med toilet og et stort dobbeltværelse med dobbelt sovesofa og et privat badeværelse med bruser.

I en lille tilbygning et par meter fra huset, i nærheden af swimmingpoolen, finder man en stor stue med spisestue og køkken med opvaskemaskine, ovn, mikroovn, køleskab, brødrister, filterkaffemaskine, pålægsmaskine og en rummelig veranda til udendørs fællesspisning.

Mulighed for at købe ejerens egne olivenolie og andre produkter, de producerer på ejendommen.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine

Vis alle 25 faciliteter

La Villa, Toscana

6 soveværelser,
16 personer,
7 badeværelser,
350 m² ,
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.