Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Charmerende villa med stor pool og aircondition i bakkerne mellem den kendte vinby, Montecarlo og Pescia i det nordlige Toscana tæt på Lucca.

Villa Montecarlo er et istandsat, traditionelt, toskansk landhus med en 9 hektar stor have, som ligger i grønne omgivelser omgivet af oliventræer og vinmarker med gode muligheder for indkøb, café- og restaurantbesøg (nærmeste 1 km fra villaen) samt køb og smagning af olivenolie og vin nær villaen. Villaen har en stor privat pool på 12 x 5 meter (saltvandsrenset) med solstole og -senge, parasoller og poolhåndklæder. 

Villaen er smagfuldt renoveret i den klassiske toscanske stil, hvor man har lagt vægt på brug af antikke møbler, bevaring af de gamle pejse og oprindelige elementer som de rå træspær og klinkegulve. Huset har mange små detaljer som den traditionelle stenovn og et smukt renoveret, gammelt landkøkken med spiseplads inde og ude. Selvom huset har et meget traditionelt udtryk, er der ikke sparet på de moderne bekvemmeligheder så som wifi, opvaskemaskine, vaskemaskine, aircondition, mikroovn, både nespresso- og filterkaffemaskine og et generelt veludstyret køkken.

Huset har 3 soveværelser i hovedhuset og hertil kommer et anneks med både køkken, soveværelse og bad, så Villa Montecarlo vil også være velegnet turen for flere generationer. 

Med en beliggenhed tæt på Lucca (17 km) og Montecatini Terme (10 km) er Villa Montecarlo et godt udgangspunkt for besøg i det meste af Toscana med byer som Pisa (45 km), Pistoia (12 km) og Firenze (65 km) i kort afstand, ligesom det vil være muligt at køre til Siena eller tage en udflugt til vandet. Området omkring den hyggelige vinby, Montecarlo (3 km), er kendt for sine mange vingårde og gode kvalitet af olivenolie.

Villa Montecarlo har følgende indretning:

Hovedhus

Stueetagen: stue med 2 sofaer, pejs, tv, CD-afspiller, køkken, spisebord, udgang til haven, hvor man finder en pergola udstyret med et træ bord, havemøbler, en traditionel trækulsovn. 

1. sal: et soveværelse med dobbeltseng og en king-size seng, pejs, samt en-suite badeværelse med bruser, WC, bidet (aircondition og myggenet), et soveværelse med dobbeltseng med en kingsize seng med en-suite badeværelse med jacuzzi-kar/ brusebad, WC, bidet (aircondition og myggenet), soveværelse med dobbeltseng med en dobbeltseng (kan adskilles), en-suite badeværelse med bruser, WC, bidet (aircondition, myggenet). 

Der er vaskerum i underetagen med vaskemaskine, håndvask, tørrestativ, et badeværelse med bruser, WC, bidet,

Anneks i haven:

Stueetagen-i haveniveau: køkken- med spiseplads, komfur, køleskab/fryser, intern og ekstern trappe til den nederste etage (også i stueetagen), hvor man finder et soveværelse med dobbeltseng, bord, 2 stole, garderobe, udgang på haven, en-suite badeværelse med bruser, WC, bidet og håndvask. Mobil aircondition.

Huset er godkendt til 8 personer (inkl. børn og babyer).

Haven er delvist indhegnet og har en elektrisk låge. Indhegningen er lavet med lav spænding for at holde dyr ude fra grunden er og er ufarlig for mennesker (og dyr) og er tændt mellem kl. 17.00 og 07.00. 

Poolen er åben i fra maj til september, dog er åbningen i maj og september på forespørgsel.

Parkeringsplads til parkering af 3 biler.

Husdyr tilladt på forespørgsel.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder
Slutrengøring
En barneseng og højstol (på forespørgsel)


Faciliteter

Fælles pool *
Privat pool
Fælles pool
Aircondition
Myggenet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Kaffemaskine

Vis alle 20 faciliteter
* fællesfaciliteter

Villa Montecarlo,
Toscana - Pescia

4 soveværelser,
8 personer,
6 badeværelser,
330 m²
Pool 12 x 5 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
41 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt