Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Charmerende villa med stor pool og aircondition i bakkerne mellem den kendte vinby, Montecarlo og Pescia i det nordlige Toscana tæt på Lucca.

Villa Montecarlo er et istandsat, traditionelt, toskansk landhus med en 9 hektar stor have, som ligger i grønne omgivelser omgivet af oliventræer og vinmarker med gode muligheder for indkøb, café- og restaurantbesøg (nærmeste 1 km fra villaen) samt køb og smagning af olivenolie og vin nær villaen. Villaen har en stor privat pool på 12 x 5 meter (saltvandsrenset) med solstole og -senge, parasoller og poolhåndklæder. 

Villaen er smagfuldt renoveret i den klassiske toscanske stil, hvor man har lagt vægt på brug af antikke møbler, bevaring af de gamle pejse og oprindelige elementer som de rå træspær og klinkegulve. Huset har mange små detaljer som den traditionelle stenovn og et smukt renoveret, gammelt landkøkken med spiseplads inde og ude. Selvom huset har et meget traditionelt udtryk, er der ikke sparet på de moderne bekvemmeligheder så som wifi, opvaskemaskine, vaskemaskine, aircondition, mikroovn, både nespresso- og filterkaffemaskine og et generelt veludstyret køkken.

Huset har 3 soveværelser i hovedhuset og hertil kommer et anneks med både køkken, soveværelse og bad, så Villa Montecarlo vil også være velegnet turen for flere generationer. 

Med en beliggenhed tæt på Lucca (17 km) og Montecatini Terme (10 km) er Villa Montecarlo et godt udgangspunkt for besøg i det meste af Toscana med byer som Pisa (45 km), Pistoia (12 km) og Firenze (65 km) i kort afstand, ligesom det vil være muligt at køre til Siena eller tage en udflugt til vandet. Området omkring den hyggelige vinby, Montecarlo (3 km), er kendt for sine mange vingårde og gode kvalitet af olivenolie.

Villa Montecarlo har følgende indretning:

Hovedhus

Stueetagen: stue med 2 sofaer, pejs, tv, CD-afspiller, køkken, spisebord, udgang til haven, hvor man finder en pergola udstyret med et træ bord, havemøbler, en traditionel trækulsovn. 

1. sal: et soveværelse med dobbeltseng og en King-Size seng, pejs, samt en-suite badeværelse med bruser, WC, bidet (aircondition og myggenet), et soveværelse med dobbeltseng med en kingsize seng med en-suite badeværelse med jacuzzi-kar/ brusebad, WC, bidet (aircondition og myggenet), soveværelse med dobbeltseng med en dobbeltseng (kan adskilles), en-suite badeværelse med bruser, WC, bidet (aircondition, myggenet). 

Der er vaskerum i underetagen med vaskemaskine, håndvask, tørrestativ, et badeværelse med bruser, WC, bidet,

Anneks i haven:

Stueetagen-i haveniveau: køkken- med spiseplads, komfur, køleskab/fryser, intern og ekstern trappe til den nederste etage (også i stueetagen), hvor man finder et soveværelse med dobbeltseng, bord, 2 stole, garderobe, udgang på haven, en-suite badeværelse med bruser, WC, bidet og håndvask. Mobil aircondition.

Huset er godkendt til 8 personer (inkl. børn og babyer).

Haven er delvist indhegnet og har en elektrisk låge. Indhegningen er lavet med lav spænding for at holde dyr ude fra grunden er oger ufarlig for mennesker (og dyr) og er tændt mellem kl. 17.00 og 07.00. 

Parkeringsplads til parkering af 3 biler.

Husdyr tilladt på forespørgsel.


Faciliteter

Fælles pool *
Privat pool
Fælles pool
Aircondition
Myggenet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Kaffemaskine

Vis alle 20 faciliteter
* fællesfaciliteter

Villa Montecarlo, Toscana

4 soveværelser,
8 personer,
6 badeværelser,
330 m² ,
Pool 12 x 5 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
41 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.