Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Flot renoveret stenhus med aircondition og stor privat pool i bakkerne over Prato mellem Firenze og Pistoia i det nordlige Toscana.

Il Fienile di Fabio er oprindeligt et høloft (Fienile), som har gennemgået en smagfuld renovering, så det i dag fremstår som en flot lille villa omgivet af en indhegnet have på 1000 kvadratmeter med grill og med en stor pool med parasoller og liggestole. I haven har man desuden rådighed over en dejlig terrasse med bord og stole til udendørs spisning. Der er også et legeområde med bordtennis, bordfodbold, rutsjebane og gynge for de mindste. 

Huset er meget smagfuldt renoveret med brug af alle de traditonelle detaljer som spær med tegl, fritlagte stenvægge og støttepiller, ligesom der er brug oprindelige materialer til ombygningen. Villaen er indrettet med lokale, ofte antikke, møbler fra Toscana. 

Villaen ligger i et område med bakker med skov og lunde med oliventræer. Ejerne bor på selve ejendommen i huset bag Villa Il Fienile di Fabio (med egen have) og står gerne til rådighed med anbefalinger om seværdigheder og aktiviteter i det omkringliggende område. Nærmeste by med indkøb, restauranter, caféer ligger 5 km fra villaen. Nærmeste restaurant: 3,5 km.

Villaen ligger god for besøg i de historiske byer Firenze (35 km), Pistoia (25 km) og Lucca (65 km). Chianti vindistriktet er 45 km fra villaen og man finder nærmeste golfbane 20 km væk. Middelhavets sandstrande (Viareggio) ligger 90 km fra villaen.

Beskrivelse af boligen

Bolig i to plan med stor stueetage og en mezzanin på første sal med soveværelse og badeværelse. 

Stueetage: Veludstyret køkken med kogeplader, køleskab, filter-kaffemaskine, elkedel, el-ovn, mikroovn, opvaskemaskine samt pejs og brændeovn. Fra køkkenet er der udgang til verandaen. Stue med dobbelt sovesofa, satellit-tv, dvd-afspiller, stereoanlæg. Badeværelse med bruser

Første sal på lukket hems: Soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng, lille badeværelse med vaskemaskine og støvsuger.

Aircondition i alle centrale rum i boligen, opvarmning, ventilator og internet wifi.

Inkluderet i lejeprisen
Sengelinned og håndklæder (ugentlig skift) 
Wi-Fi internet
Aircondition
Højstol (på forespørgsel)
Barneseng (på forespørgsel)
Parkering på grunden
Kæledyr


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine

Vis alle 21 faciliteter

Il Fienile di Fabio,
Toscana - Vaiano

1 soveværelse,
5 personer,
2 badeværelser,
110 m²
Pool 8 x 4 meter
( åben fra 25/5 til 5/10 )
90 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt