Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Historisk vingård med stor pool og renoverede landhuse, som er indrettet til ferieboliger, smukt beliggende mellem vinmarker, pinjer og cypresser midt i det klassiske vinområde, Chianti i Toscana.

Fattoria Montignana er ejet af en af områdets store vinproducenter, Coli, som blandt andet dyrker vin til deres Chianti Classico på markerne omkring den gamle vingård.

De traditionelle landhuse har sammenlagt 11 lejligheder med et stort poolområde (åben 15/5 – 30/9), som ligger smukt omgivet af vinmarkerne. De enkelte lejligheder er hensynsfuldt restaureret og indrettet i typisk toscansk landstil. Der vil være en flaske vin produceret på gården i lejligheden uden tillæg, og i højsæsonen vil værterne byde på en vinsmagning med en snack.

Fattoria Montignana ligger godt for en tur rundt i vindistriktet, Chianti Classico, der er flere gode restauranter i området, ligesom Firenze kun ligger 20 km væk og Siena 40 km fra Fattoria Montignana. De to middelalderperler San Gimignano (37 km)  og Monteriggioni (40 km), kan besøges på en kortere udflug. Den lille by Mercatale med barer, restaurant, apotek og en Coop ligger ca. 1,5  km fra Fattoria Montignana.  

Mod tillæg: Vaskemaskine, mountainbikes, træ til grill.

To-værelses lejlighed til 2 – 4 personer: 1 dobbeltværelse, opholdsstue med tekøkken, satellit-tv og sovesofa, badeværelse med bruser.

I køkkenet finder man komfur med 4 gasbrændere, køleskab med fryser samt køkkengrej og service. Strygejern og tørrestativ til rådighed samt vaskeri (mod tillæg). 

 

Billederne er generelle og de enkelte lejligheder kan variere i indretning og farver, men standarden er den samme.


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet *
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Italiensk kaffekoger
Strygejern *
Vaskeri *
Satellit-tv
Husdyr tilladt
Slutrengøring inkluderet

Vis alle 14 faciliteter
* fællesfaciliteter

Fattoria Montignana Toværelses 2 + 2,
Toscana - San Casciano in Val di Pesa

1 soveværelse,
4 personer,
1 badeværelse,
Pool
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt