Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Historisk vingård med stor pool og renoverede landhuse, som er indrettet til ferieboliger, smukt beliggende mellem vinmarker, pinjer og cypresser midt i det klassiske vinområde, Chianti i Toscana.

Fattoria Montignana er ejet af en af områdets store vinproducenter, Coli, som blandt andet dyrker vin til deres Chianti Classico på markerne omkring den gamle vingård.

De traditionelle landhuse har sammenlagt 11 lejligheder med et stort poolområde (åben 15/5 – 30/9), som ligger smukt omgivet af vinmarkerne. De enkelte lejligheder er hensynsfuldt restaureret og indrettet i typisk toscansk landstil. Der vil være en flaske vin produceret på gården i lejligheden uden tillæg, og i højsæsonen vil værterne byde på en vinsmagning med en snack.

Fattoria Montignana ligger godt for en tur rundt i vindistriktet, Chianti Classico, der er flere gode restauranter i området, ligesom Firenze kun ligger 20 km væk og Siena 40 km fra Fattoria Montignana. De to middelalderperler San Gimignano (37 km)  og Monteriggioni (40 km), kan besøges på en kortere udflug. Den lille by Mercatale med barer, restaurant, apotek og en Coop ligger ca. 1,5  km fra Fattoria Montignana.  

Mod tillæg: Vaskemaskine, mountainbikes, træ til grill.

To-værelses lejlighed til 2 – 4 personer: 1 dobbeltværelse, opholdsstue med tekøkken, satellit-tv og sovesofa, badeværelse med bruser.

I køkkenet finder man komfur med 4 gasbrændere, køleskab med fryser samt køkkengrej og service. Strygejern og tørrestativ til rådighed samt vaskeri (mod tillæg). 

 

Billederne er generelle og de enkelte lejligheder kan variere i indretning og farver, men standarden er den samme.


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet *
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Italiensk kaffekoger
Strygejern *
Vaskeri *
Satellit-tv
Husdyr tilladt
Slutrengøring inkluderet

Vis alle 14 faciliteter
* fællesfaciliteter

Fattoria Montignana Toværelses 2 + 2, Toscana

1 soveværelse,
4 personer,
1 badeværelse,
m² ,
Pool
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.