Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Lille landhus til 6 + 3 personer på landsted fra omkr. 1665 med flot, privat, panorama-pool tæt på landsby med restaurant (1,5 km) og indkøb i bakkerne kun 8 km nord for Lucca i det nordlige Toscana.

Colle dei Grilli er et lille familieejet landsted, hvor ejerne selv bor i et andet hus på den anden side af gårdspladsen, og hvor pool og have er reserveret husets lejere. 

Den enkle villa ligger ugenert og er pænt renoveret og holdt i den traditionelle, lokale, toscanske landstil. Huset har plads til 9 gæster. Husets helt store plus er den store pool på 13 x 6 meter (dybde 1.60 m) som ligger 50 trin over huset på et plateau, med oliventræer og anden middelhavsbevoksning - og ikke mindst med en fantastisk udsigt over de omgivende bakker.

Gården ligger naturskønt omgivet af akacie-, pinje-, ege-, og oliven-træer. Trods de grønne omgivelser ligger der en lille by i gangafstand fra landstedet og Lucca centrum kan nås på en kort køretur (8 km). Byer som Pisa (27 km), Livorno (57 km) og Firenze (75 km) er ligeledes nemme at komme til og vil man et tur op naturparken i de Apuanske Alper for at vandre eller besøge den berømte drypstenshule, Grotta del Vento, er det også en mulighed.

Colle dei Grilli er et fritliggende landhus i to plan på 110 m2.

Stueetage: Rummelig stue-spisestue med sofa og stole, en dobbelt sovesofa, TV, video, radio, stor gammel pejs, køkken lavet af sten med komfur, ovn, køleskab / fryser, udgang til haven. 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet, trætrappe til 1. sal, hvor man finder to soveværelser med dobbeltsenge - i en der er desuden en enkelt sovesofa, 1 soveværelse med en køjeseng, 1 badeværelse med bruser, toilet, håndvask.

Colle dei Grilli råder over en stor privat swimmingpool (13 x 6m, dyb: 1,60 m) med storslået udsigt.

Ved siden af ??poolen er der en bruser, et påklædningsværelse, liggestole, stole, borde, parasoller. 

Udenfor huset finder man en træpavillon med bord, stole og grill til "al fresco" spisning.

Vaskemaskine i stueetagen. Parkering ved huset.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (1. sæt)
Normalt forbrug af el
Wifi-internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 18 faciliteter

Colle dei Grilli,
Toscana - Ponte a Moriano

3 soveværelser,
9 personer,
2 badeværelser,
110 m²
Pool 13 x 6 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
35 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt