Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Lille landhus til 6 + 3 personer på landsted fra omkr. 1665 med flot, privat, panorama-pool tæt på landsby med restaurant (1,5 km) og indkøb i bakkerne kun 8 km nord for Lucca i det nordlige Toscana.

Colle dei Grilli er et lille familieejet landsted, hvor ejerne selv bor i et andet hus på den anden side af gårdspladsen, og hvor pool og have er reserveret husets lejere. 

Den enkle villa ligger ugenert og er pænt renoveret og holdt i den traditionelle, lokale, toscanske landstil. Huset har plads til 9 gæster. Husets helt store plus er den store pool på 13 x 6 meter (dybde 1.60 m) som ligger 50 trin over huset på et plateau, med oliventræer og anden middelhavsbevoksning - og ikke mindst med en fantastisk udsigt over de omgivende bakker.

Gården ligger naturskønt omgivet af akacie-, pinje-, ege-, og oliven-træer. Trods de grønne omgivelser ligger der en lille by i gangafstand fra landstedet og Lucca centrum kan nås på en kort køretur (8 km). Byer som Pisa (27 km), Livorno (57 km) og Firenze (75 km) er ligeledes nemme at komme til og vil man et tur op naturparken i de Apuanske Alper for at vandre eller besøge den berømte drypstenshule, Grotta del Vento, er det også en mulighed.

Colle dei Grilli er et fritliggende landhus i to plan på 110 m2.

Stueetage: Rummelig stue-spisestue med sofa og stole, en dobbelt sovesofa, TV, video, radio, stor gammel pejs, køkken lavet af sten med komfur, ovn, køleskab / fryser, udgang til haven. 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet, trætrappe til 1. sal, hvor man finder to soveværelser med dobbeltsenge - i en der er desuden en enkelt sovesofa, 1 soveværelse med en køjeseng, 1 badeværelse med bruser, toilet, håndvask.

Colle dei Grilli råder over en stor privat swimmingpool (13 x 6m, dyb: 1,60 m) med storslået udsigt.

Ved siden af ??poolen er der en bruser, et påklædningsværelse, liggestole, stole, borde, parasoller. 

Udenfor huset finder man en træpavillon med bord, stole og grill til "al fresco" spisning.

Vaskemaskine i stueetagen.

Parkering ved huset.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 18 faciliteter

Colle dei Grilli, Toscana

3 soveværelser,
9 personer,
2 badeværelser,
110 m² ,
Pool 13 x 6 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
35 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.